loader
Webcast CIO Talks – Powered by CIO Council – Cyber Resilience tools for critical infrastructures

Webcast CIO Talks – Powered by CIO Council – Cyber Resilience tools for critical infrastructures

Cyber Resilience tools for critical infrastructures - Miercuri, 3 noiembrie 2021, intre orele 14.00-17.00

CIO Council si Revista CARIERE organizeaza miercuri, 3 noiembrie, intre orele 14.00-17.00, o noua editie din seria de evenimente online CIO TALKS – Powered by CIO Council cu tema Cyber Resilience tools for critical infrastructures.

Moderatorul evenimentului este, ca de obicei, YUGO NEUMORNI – Presedinte CIO Council Romania.

Evenimentul exploreaza preocuparile Directorilor IT si ale companiilor, care considera securitatea cibernetica o prioritate pentru afaceri, includ contructia unor arhitecturi de tip „zero-trust” si dobandirea rezistentei cibernetice (cyber resilience).

CIO are nevoie de sisteme de aparare cibernetica bazate pe conceptele de Inteligenta Artificiala, Machine Learning si instrumente de Advanced Analytics care depisteaza automat amenintarile in fazele incipiente ale atacurilor, oferind raspunsuri in timp real.

Discutam alaturi de invitatii editiei despre rolul crucial al CIO care actioneaza acum ca un catalizator in adoptarea noilor tehnologii mai eficiente, precum si de noile arhitecturi si riscuri legate de securitatea cibernetica asociate cu noile realitati.

Invitat ca speaker: Tudor Cristea – Regional Manager Cortex, Eastern Europe & Russia, Palo Alto Networks, va aduce in atentia audientei exemple concrete de la companii cu infrastructuri critice din Romania si cum se poate obtine un inventar complet, precis si actualizat continuu al tuturor echipamentelor si sistemelor deschise in internet. Aceasta inventariere permite CISO si companiilor sa descopere, sa evalueze si sa DIMINUEZE riscurile atacurilor cibernetice.

Va vorbi despre cum se pot identifica comunicatiile riscante si cum se evalueaza riscurle induse de furnizor sau securitatea companiilor achizitionate cu ajutorul Cortex Xpanse.

Dintre speakerii invitati vor mai fi prezenti:

  • Florin Prunea – SR Advisor for IT & OPERATIONS, First bank, CIO Council Member
  • Catalina Dodu - Atos Global Cybersecurity Services Presales Director and Country Manager Atos IT Solutions and Services
  • Florin Marinache - Technical Consultant, Romsym Data

Participarea este gratuita si se face pe baza confirmarii inregistrarii pe pagina evenimentului unde se gasesc toate detaliile privind temele de discutie si vorbitorii editiei.

Adresa de contact pentru informatii organizatorice este evenimente@cariereonline.ro.

Suporting Partners: Dell Technologies, Palo Alto Networks

Partners: Atos, Romsym Data

Parteneri media: Revista HR Manager, Biz, DoingBusiness, Jurnalul de Afaceri, HR Club, Portal HR, Conaf, Market Watch, Financial Intelligence, Leading Network, Hipo, Repatriot, Softlead, Spotmedia.

Community Partners: ISACA, Cluj IT, Codette, PWN

Autori