loader
Cumparaturi cu plata in 24 rate fara dobanda, oriunde in lume, prin cardul de credit Orange Money

Cumparaturi cu plata in 24 rate fara dobanda, oriunde in lume, prin cardul de credit Orange Money

Toate setarile necesare pentru alegerea numarului de rate dorit se fac direct din aplicatia Orange Money

Clientii care au card de credit Orange Money pot alege sa faca cumparaturi cu plata in 2 - 24 de rate fara dobanda, oriunde in lume. Toate setarile necesare pentru alegerea numarului de rate dorit se fac direct din aplicatia Orange Money. Produsele Orange Money, inclusiv cardul de credit, sunt accesibile utilizatorilor din orice retea de telefonie mobila din Romania.

Pasii pentru setarea numarului de rate sunt foarte simpli. Dupa efectuarea unei plati de minimum 300 lei, utilizatorii cardurilor de credit acceseaza istoricul de tranzactii din aplicatia Orange Money, selecteaza tranzactia pe care doresc sa o ramburseze in rate si seteaza numarul de rate dorit. Pot alege intre 2 si 24 de rate fara dobanda, indiferent de tipul comerciantului, online ori magazin, sau de tara in care au facut plata.

Oferta “24 de rate fara dobanda oriunde in lume” este valabila pana pe 31 decembrie 2021. Mai multe detalii despre regulamentul campaniei aici: https://www.orange.ro/money/card-credit/

Totul digital, pentru clientii oricarei retele de telefonie mobila din Romania

Clientii oricarei retele de telefonie mobila din Romania pot solicita cardul de credit 100% digital, direct din aplicatia Orange Money. Analiza cererii si semnarea electronica a contractului se fac simplu si rapid de pe smartphone.

La finalul procesului de aprobare, cardul de credit virtual este emis instant in aplicatia Orange Money si poate fi utilizat imediat pentru plati online sau pentru plati mobile cu telefonul sau ceasul prin Apple Pay, Google Pay, Orange Pay, Fitbit Pay sau Garmin Pay.

Avantajele cardului de credit Orange Money

In plus, fata de oferta “24 de rate fara dobanda oriunde in lume“, utilizatorii cardului de credit Orange Money primesc 4% bani inapoi pentru orice plata la Orange, pe orange.ro sau in magazine, indiferent de valoarea ei, chiar si pentru plata lunara a facturii Orange.

Cardul de credit Orange Money pune la dispozitia clientilor pachete cu beneficii extra care pot fi accesate in functie de nevoile de plata si stilul de viata al acestora. Pachetele pot fi activate, dezactivate sau reactivate oricand pe perioada valabilitatii cardului de credit:

  • Pachetul Extra Save aduce clientilor 7% bani inapoi instant in cont pentru plati la orice supermarket, in tara sau in strainatate, pana la 50 lei/luna.
  • Pachetul Extra Travel aduce clientilor 7% bani inapoi instant in cont pentru plata cheltuielilor de calatorie, in tara sau in strainatate (bilete de avion, cazare, rent-a-car etc.), pana la 100 lei/luna; asigurare gratuita de calatorie pentru detinatorul cardului si membrii familiei si 50% reducere la comisionul de conversie valutara pentru platile in strainatate.

“Am dezvoltat cardul de credit Orange Money ca un produs care sa redea controlul clientilor asupra felului in care isi gestioneaza banii, oferind flexibilitate si simplitate in utilizare. Mai mult, suntem atenti la stilul de viata al clientilor, dar si la nevoile lor intr-o anumita perioada. Fie ca e vorba shopping de Black Friday sau pentru cadouri, vrem ca fiecarui utilizator sa-i fie mai usor sa-si planifice bugetul si, folosindu-se de oferta 24 de rate oriunde in lume, sa aleaga in cat timp vor sa ramburseze banii cheltuiti.” spune Haris Hanif, CEO Orange Money

Pentru a beneficia de produsele Orange Money, utilizatorii descarca aplicatia din Google Play sau Apple Store si urmeaza pasii pentru inrolarea 100% online. Astfel, clientii Orange Money pot deschide un cont curent digital in RON cu IBAN propriu, in cateva minute, de pe mobil, si pot face imediat transferuri in tara ori in strainatate sau plati online sau cu telefonul sau ceasul cu un card de debit virtual. Pana pe 31 ianuarie 2022, noii clienti au si bonusuri de bun-venit de pana la 150 lei.

Mai multe detalii despre cardul de credit Orange Money https://www.orange.ro/money/card-credit/

Autori

foto
ORANGE ROMANIA SA