loader
Vodafone Romania o numeste pe Alexandra Olaru in functia de Director Legal & External Affairs

Vodafone Romania o numeste pe Alexandra Olaru in functia de Director Legal & External Affairs

Anterior Vodafone, Alexandra Olaru a lucrat timp de 5 ani la Philip Morris Romania, ca External Affairs Director si membru al echipei executive

Alexandra Olaru se alatura echipei Vodafone Romania, incepand cu 5 mai 2021, ca Director Legal & External Affairs. Alexandra Olaru va fi membru al echipei executive a Vodafone Romania si ii va raporta lui Murielle Lorilloux, CEO al companiei. Din aceasta pozitie, Alexandra Olaru va coordona departamentul care reuneste ariile juridic, protectia datelor, conformitate, reglementare, public affairs, comunicare corporate si corporate security din cadrul Vodafone Romania.

Anterior Vodafone, Alexandra Olaru a lucrat timp de 5 ani la Philip Morris Romania, ca External Affairs Director si membru al echipei executive.

Alexandra Olaru are o experienta de peste 25 de ani in coordonarea activitatilor de public affairs, resurse umane si comunicare, dobandita ca membru al echipelor executive in companii internationale, precum McDonald’s Romania, Unilever South Central Europe si Nestle Romania, acoperind, astfel, industrii diverse, precum si ca presedinte al International Advertising Association (IAA). Printre proiectele coordonate de Alexandra Olaru se numara integrarea operationala a centrelor de productie pentru Nestle si Unilever, crearea Fundatiei Unilever si a Institutului Qreator, participarea la transpunerea in legislatia nationala a directivelor europene din diverse arii de activitate, initiative de sustinere a mediului cultural si activitati in domeniul educatiei, ca membru fondator al Scolii IAA.

Alexandra Olaru a absolvit in 1996 Facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Despre Vodafone

Vodafone este o companie lider in domeniul telecomunicatiilor in Europa si Africa. Misiunea noastra este sa „conectam pentru un viitor mai bun”, iar capabilitatile, experienta si prezenta noastra extinsa ne ofera oportunitatea unica de a sustine schimbarea pozitiva pentru societate. Retelele noastre mentin familiile, prietenii, afacerile si guvernele conectate si – asa cum a fost demonstrat clar in situatia generata de Covid-19 – avem un rol esential in mentinerea functionarii economiilor si a sectoarelor critice, precum educatia si asistenta medicala.

Vodafone este cel mai mare operator de servicii mobile si fixe in Europa, este cel mai mare furnizor de servicii IoT din lume, iar platforma noastra de tehnologie M-Pesa permite, in Africa, unui numar de peste 45 de milioane de oameni sa beneficieze de acces la plati mobile si servicii financiare. Operam retele mobile si fixe in 21 de tari si 48 de retele mobile partenere. La 31 decembrie 2020, Vodafone Group avea peste 300 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, peste 27 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix, peste 22 de milioane de clienti ai serviciilor TV si peste 118 milioane de dispozitive IoT conectate.

Sustinem diversitatea si incluziunea prin politicile de concediu de maternitate si parental, sprijinim femeile sa-si atinga potentialul cu ajutorul serviciilor de comunicatii si imbunatatind accesul la educatie si abilitati digitale pentru femei, tinere si pentru societate, in general. Tratam cu respect toate persoanele, indiferent de rasa, etnie, dizabilitate, varsta, orientare sexuala, identitate de gen, credinta, cultura sau religie.

De asemenea, Vodafone ia masuri importante pentru a limita impactul companiei asupra planetei prin reducerea emisiilor de gazele cu efect de sera cu 50% pana in 2025 si pana la net zero pana in 2040, prin achizitia de 100% energie electrica din surse regenerabile pana in 2025 pentru operatiunile sale si prin reutilizarea, revanzarea sau reciclarea a 100% din echipamentele noastre de retea care devin redundante.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com, urmariti-ne pe Twitter la @VodafoneGroup sau conectati-va cu noi pe LinkedIn la www.linkedin.com/company/vodafone.

Autori

foto
VODAFONE ROMANIA SA