loader
Intracom Telecom obtine acreditarea laboratorului sau de testare in conformitate cu standardul ISO / IEC 17025: 2017

Intracom Telecom obtine acreditarea laboratorului sau de testare in conformitate cu standardul ISO / IEC 17025: 2017

Demonstrand o competenta tehnica excelenta si o capacitate remarcabila in a genera rezultate valide, exacte si impartiale, Intracom Telecom devine primul laborator pentru masuratori de spectru RF certificat de ESYD, din Grecia

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, a anuntat astazi ca laboratorul sau EMC & Safety, situat la sediul companiei din Atena, Grecia, a primit acreditarea ISO / IEC 17025: 2017. Acest certificat a fost dat de ESYD (Hellenic Accreditation System), o entitate juridica greaca non-profit de drept privat cu scopul de a implementa si gestiona Sistemul National de Acreditare ce sustine clientii din intreaga lume.

Demonstrand o competenta tehnica excelenta si o capacitate remarcabila in a genera rezultate valide, exacte si impartiale, Intracom Telecom devine primul laborator pentru masuratori de spectru RF certificat de ESYD, din Grecia. Acum, rapoartele recunoscute ale companiei pot fi acceptate dintr-o tara in alta fara a fi nevoie de teste suplimentare.

Laboratorul este complet echipat pentru a efectua teste de conformitate asupra echipamentelor de telecomunicatii si comunicatii radio. Mai precis, capabilitatile de testare includ masuratori pentru emisiile conduse, emisiile radiate, emisiile armonice, precum si masuratori ale fluctuatiilor de tensiune.

ESYD a efectuat o evaluare la fata locului, condusa de o echipa de evaluatori cu cunostinte solide tehnice in domeniu si experienta in evaluarea sistemelor de management al calitatii, acordand certificatul de acreditare. Este demn de remarcat faptul ca ISO / IEC 17025:2017 este considerat ca cel mai renumit standard de calitate pentru laboratoarele de testare si calibrare.

Dimitris Padelopoulos, Director R&D Intracom Telecom, a remarcat: „Suntem foarte mandri ca am primit certificarea ISO / IEC 17025: 2017. Acest lucru a fost posibil datorita specializarii ridicate si profesionalismului inginerilor nostri, infrastructurii noastre tehnologice avansate si a spiritului de echipa care caracterizeaza compania. Mai mult, aceasta realizare va oferi Intracom Telecom o recunoastere suplimentara, credibilitate si incredere in fata clientilor nostri, deschizand in acelasi timp noi orizonturi de afaceri ”.

Autori

foto
INTRAROM SA