loader
Vino la evenimentul ”Leadership 4.0” pentru a invata despre transformarea liderilor in economia digitala

Vino la evenimentul ”Leadership 4.0” pentru a invata despre transformarea liderilor in economia digitala

Revista CARIERE organizeaza in data de 22 mai 2019, la Sheraton Bucharest Hotel, in Bucuresti, evenimentul Leadership 4.0 – Transformarea liderilor in economia digitala.

Key note speaker va fi Matthew K. Cross. Scriitor titrat international, speaker si strateg de top de talie mondiala, el este fondatorul si CEO al Leadership Alliance, o firma de consultanta personalizata care lucreaza cu organizatiile Fortune 100 si institutii de elita, cum ar fi Universitatea Stanford.

Printre companiile cu care Matthew K. Cross a colaborat se numara: Bank of America, ING, BlackRock, Allianz, Merrill Lynch, UBS, Home Depot, Qlik.

Specialist al procesului Hoshin North Star, atlet si vizionar, Matthew ofera prin munca sa un ghidaj pentru leadership-ul, genialitatea, alinierea si performanta organizatiilor, echipelor si oamenilor. Urmatoarea carte a lui Cross, „Cea mai de succes poveste de business niciodata spusa”, este dedicata sistemelor care stau in spatele organizatiilor de succes.

Dintre titlurile publicate anterior amintim:

 • The Hoshin NorthStar Process- Set your priorities straight in 7 Steps;
 • The Millionaire’s Map; Nature’s Secret Nutrient—Golden ratio biomimcry for PEAK health, performance & longevity;
 • The Little Book of Romanian Wisdom;
 • The Golden Ratio & Fibonacci Sequence.

Conferinta si workshop-urile din timpul evenimentului Leadership 4.0 sunt dedicate factorilor de decizie din companii care vor sa inteleaga cum a evoluat leadership-ul si cum se modifica rolul liderului in era digitala.

Vom discuta despre:

 • cum revolutioneaza Millennials stilul de leadership si cum gestioneaza liderii rezistenta la schimbare a unei echipe;
 • capacitatea unui lider de a influenta si care sunt cele mai importante calitati si competente pe care trebuie sa le aiba un lider;
 • managementul mixului de generatii si cum gestioneaza un lider conflictul intre generatii;
 • cum isi alege un lider oamenii cu care sa faca echipa;
 • diversitatea de competente, de personalitati dintr-o echipa;
 • leadership-ul smerit: ce este, cum si de ce functioneaza chiar si in era digitala;
 • cum reusim sa ne motivam oamenii pentru a atinge performanta optima.

Printre speakeri se numara: Cristina Timis – Vicepresedinte, Grup Cris-Tim, Dragos Ion – Managing Partner, iD learning, Diana Elena Onila – Psiholog Consultant si Trainer Senior, iD learning, Lucia Pop – Managing Director, ALP Edu Pro- Partener The Open University, Prof. Dr. Lavinia Rasca- Profesor Strategie si Antreprenoriat , ASEBUSS, moderator Daniela Palade Teodorescu, Redactor- sef, Revista CARIERE.

Evenimentul va reuni 150 de participanti: CEOs, GM, Business Unit Directors, Sales Directors, Antreprenori, HR Manageri, L&D Managers, OD Managers, Talent Managers, EE Managers, team leaders si specialsti preocupati sa imbunatateasca performanta echipelor pe care le coordoneaza.

Parteneri ai evenimentului: ID Learning, Telekom, ALP Edu Pro – Partener The Open University, Grup Cris-Tim; Partener anual: Romanian Software.

Mai multe detalii legate de participare si inscrieri puteti afla de pe site-ul evenimentului: https://revistacariere.ro/eveniment-cariere/leadership-4-0-transformarea-liderilor-in-economia-digitala/

Pentru inscrieri si informatii suplimentare o puteti contacta pe Laura GHEBOIANU – Event Project Manager, Tel: 0726.768.079 sau pe email la evenimente@cariereonline.ro.

 

Autori