loader
Victor Iancu se alatura EY in calitate de Partener si Strategy Leader

Victor Iancu se alatura EY in calitate de Partener si Strategy Leader

Victor Iancu se alatura EY Parthenon Romania in calitate de Partener si lider al departamentului de Strategie

Cu o cariera de peste 20 de ani in consultanta, Victor Iancu are o bogata experienta pe zona strategica. In ultimii 12 ani, activitatea lui s-a concentrat pe asistarea clientilor in diverse proiecte strategice, de la intrarea pe piata pana la strategia de portofoliu si transformarea organizationala, crearea si captarea de valoare prin identificarea de noi oportunitati de afaceri, produse si servicii, precum si prin strategii de diversificare si diferentiere a pietei care sa genereze crestere si sa creeze noi modele de afaceri. Anterior, Victor Iancu a lucrat timp de doi ani pentru Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare din Londra si si-a inceput cariera ca cercetator in macroeconomie la Academia Romana.

Peter Latos, Partener, Liderul departamentului de Strategie si Tranzactii, EY Romania, a adaugat: „Ne bucuram sa ii uram bun venit lui Victor in cadrul EY, alaturi de membrii experimentati ai echipei sale, Dragos Puia si Andreea Ungureanu. Aceasta extindere a echipei demonstreaza angajamentul nostru de a creste in continuare practica EY Parthenon in Romania, prin dezvoltarea capacitatilor de consultanta in strategie. Amploarea si profunzimea experientei pe care o aduce noua echipa ne va permite sa oferim mai multa valoare clientilor nostri, pe masura ce acestia se adapteaza la un mediu de business in evolutie rapida in Romania si la nivel global".

Victor Iancu este doctor in economie la Institutul National de Cercetari Economice al Academiei Romane. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii „Al. I Cuza" din Iasi si are un master in afaceri internationale la Academia de Studii Economice din Bucuresti. Printre alte calificari, are o specializare in Design Thinking si Inovare obtinuta la Darden School of Business, Universitatea din Virginia, si o certificare in Strategie Disruptiva de la INSEAD.

 

                                                                                                                  ***

Despre EY Romania

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 395.442 de angajati in peste 700 de birouri in 150 de tari si venituri de aproximativ 49,4 miliarde de USD in anul fiscal incheiat la 30 iunie 2023. Reteaua noastra este integrata la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajuta sa le oferim clientilor servicii prin care sa beneficieze de oportunitatile din intreaga lume.

Prezenta in Romania din anul 1992, EY furnizeaza, cu ajutorul celor peste 1000 de angajati din Romania si Republica Moldova, servicii integrate de audit, asistenta fiscala, juridica, strategie si tranzactii, consultanta catre companii multinationale si locale. Avem birouri in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Chisinau. EY Romania s-a afiliat in 2014 singurei competitii de nivel mondial dedicata antreprenorialului, EY Entrepreneur Of The Year. Castigatorul editiei locale reprezinta Romania in finala mondiala ce are loc in fiecare an, in luna iunie, la Monte Carlo. In finala mondiala se acorda titlul World Entrepreneur Of The Year.

Autori

foto
ERNST & YOUNG SRL