loader
BCR Leasing lanseaza eBCR Leasing, prima solutie din Romania de leasing financiar pentru microintreprinderi, disponibila 100% online

BCR Leasing lanseaza eBCR Leasing, prima solutie din Romania de leasing financiar pentru microintreprinderi, disponibila 100% online

Odata cu accesarea eBCR Leasing, antreprenorii beneficiaza de cel mai rapid proces de finantare auto, care este 100% online si asigura multiple avantaje

BCR Leasing lanseaza eBCR Leasing, prima solutie din Romania de leasing financiar auto pentru microintreprinderi cu asociat unic, disponibila 100% online. Companiile antreprenoriale pot sa beneficieze de leasing auto intr-un mod usor, rapid si comod, fara documente fizice si fara drumuri in sucursale.

Odata cu accesarea eBCR Leasing, antreprenorii beneficiaza de cel mai rapid proces de finantare auto, care este 100% online si asigura multiple avantaje. De la inmatricularea gratuita a autoturismelor cu numere preferentiale, la oferte si polite de asigurare la cotatii speciale, care pot fi accesate direct din platforma, pana la ridicarea autoturismului finantat in aceeasi zi, de la dealer-ul auto ales de client. 

eBCR Leasing este marca proprie BCR Leasing, fiind creata si dezvoltata intern de o echipa dedicata optimizarii experientei clientilor. Aceasta solutie digitala de leasing financiar, prima din piata, arata capacitatea de inovatie a BCR Leasing si consolideaza pozitia companiei ca partener de incredere si lider in digitalizare pe segmentul de leasing financiar auto.

eBCR Leasing permite accesarea unui leasing auto pentru microintreprinderi cu asociat unic in cativa pasi:

1. Autentificare pe www.e-bcrleasing.ro

2. Inregistrarea detaliilor despre autovehiculul de finantat

3. Obtinerea finantarii si semnarea contractului digital

4. Emiterea politelor de asigurare

5. Plata avans si ridicarea autoturismului de la dealer

Platforma permite utilizatorilor sa parcurga procesul de finantare in cativa pasi simpli: de la autentificare si selectarea conditiilor de finantare dorite, la obtinerea politelor de asigurare si semnarea digitala a contractului. Experienta de accesare a unui leasing financiar auto este una simplificata si le permite antreprenorilor sa se concentreze pe dezvoltarea afacerii lor.

Lansarea eBCR Leasing este o premiera pentru piata de leasing financiar din Romania si asigura clientilor nostri o experienta complet digitala si accesibila, prin care acestia castiga timp atat pentru ei, cat si pentru afacerile lor. Incepem acum cu microintreprinderile cu asociat unic, reafirmandu-ne sustinerea pentru antreprenori si respectul pentru timpul lor, prin acces la finantare intr-un mod flexibil si rapid. Dar, mai presus de toate, suntem aici pentru suport constant si transfer de expertiza, pentru ca eBCR Leasing nu este doar o solutie financiara, ci este un partener de incredere, care contribuie la cresterea afacerilor autohtone. Ne inspira ambitiile antreprenorilor si vom continua sa construim pentru ei experiente viabile, cu solutii usor de utilizat, care sa aduca dinamica si valoare adaugata companiilor romanesti”, a declarat Vlad Vitcu, CEO BCR Leasing.

Prin lansarea acestei solutii, BCR Leasing face un pas semnificativ in imbunatatirea experientei clientilor, oferind cea mai rapida modalitate de obtinere a unui leasing financiar auto si contribuind la dezvoltarea afacerilor antreprenoriale din Romania.

In cei 23 de ani de activitate, BCR Leasing a incheiat peste 170.000 de contracte cu IMM-uri si companii mari, entitati din sectorul public si clienti individuali, care au accesat finantari pentru diferite tipuri de bunuri, de la autoturisme si vehicule comerciale la echipamente si utilaje.

Portofoliul de finantari acordate clientilor BCR Leasing a ajuns in T1 2024 la o valoare de 4,27 miliarde de lei (854 milioane de euro), cu o crestere de 18% comparativ cu T1 2023. Incepand din T1 2024, chatbot-ul LEA, asistentul virtual BCR Leasing, a oferit suport 24/7 celor peste 10.900 de utilizatori activi Self Service, platforma care permite clientilor sa isi gestioneze in mod eficient derularea contractelor de finantare. In plus, cerintele legale privind verificare identitatii (KYC) sunt asigurate digital prin Lea, unde clientii BCR Leasing, indiferent de structura de actionariat, isi pot actualiza datele cu caracter personal 100% online.

De asemenea, BCR Leasing faciliteaza accesul la finantarea vehiculelor electrice prin oferte sustenabile in George, platforma de digital banking BCR. In ecosistemul George pentru afacerea ta este disponibila o noua functionalitate destinata microintreprinderilor si persoanelor fizice autorizate, care permite gestionarea directa a contractelor de finantare active de la BCR Leasing. Aceasta inovatie, o premiera in sectorul bancar din Romania, creste transparenta, eficienta si controlul clientilor asupra finantarilor proprii, reflectand angajamentul BCR Leasing de a oferi solutii adaptate nevoilor actuale ale antreprenorilor romani.

Mai multe informatii despre eBCR Leasing puteti accesa pe www.bcr-leasing.ro

 

                                                                                                                * *

BCR LEASING IFN este prezenta pe piata romanesca a leasingului din 2001, ca subsidiara a Bancii Comerciale Romane, parte a grupului financiar central-european ERSTE Group. Compania ofera o gama completa de servicii de leasing financiar si credit pentru achizitionarea de bunuri de folosinta indelungata: vehicule (autoturisme, vehicule comerciale, flote de autoturisme) si echipamente (masini agricole, echipamente medicale, software si echipamente IT etc.).

 

                                                                                                                 **

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte.

BCR ofera o gama completa de produse si servicii financiare, printr-o retea de 20 centre de afaceri si 18 birouri mobile dedicate companiilor si 319 de unitati retail situate in majoritatea oraselor din tara cu peste 10.000 de locuitori, dintre care 69% sunt unitati unde operatiunile cu numerar se efectueaza doar la echipamente (cashless). Clientii BCR dispun de o retea nationala extinsa de ATM-uri si masini multifunctionale (2.000 de echipamente) si servicii bancare complete prin Internet banking, Mobile banking, Phone-banking si E-commerce.

Pentru a consulta varianta completa a articolului puteti accesa si documentul de mai jos:

Autori

foto
BCR LEASING IFN SA