loader
Vant din pupa pentru companiile de tehnologie

Vant din pupa pentru companiile de tehnologie

Companiile de tehnologie se pregatesc de cea de-a doua editie a competitiei de sailing, ce va avea loc in perioada 16-17 septembrie, la Limanu.

Regatta IT a fost gandita ca un proiect special marca Softlead, cu rol in cresterea oportunitatilor de generare de lead-uri si de socializare intre companiile de tehnologie, intr-un mediu informal, dar cu un nivel crescut de competitie si de adrenalina pentru echipajele inscrise. Evenimentul va avea loc in port Limanu, reunind timp de 2 zile, manageri, programatori, oameni de resurse umane sau de comunicare din companii IT. Week-end-ul va fi dedicat iesirilor pe mare, arbitrate de profesionisti in navigatie, fiind premiate echipajele de pe velierele cu cele mai bune performante in sailing, dar si cele care se vor face remarcate prin aptitudini speciale.

 

Participantii pot fi pasionati de sailing sau la prima interactiune cu timona, regata fiind un prilej excelent de a pune in valoare sau de a consolida membri echipei de developeri, mixul resurselor umane din toate departamentele, precum si capacitatea de a coordona o echipa intr-un mediu dedicat competitiei pe mare.

 

Companiile pot inscrie intre 3-10 persoane, fiind incurajate sa creeze un echipaj complet pe durata celor 2 zile de concurs, beneficiind de o instruire initiala si de atenta monitorizare a unui skipper profesionist, ce va fi prezent la carma velierului pe toata perioada competitei.

 

“Industriile tehnologice scot la iveala oameni dinamici, activi, implicati, coechipieri si lideri pe care vrei sa ii cunosti in situatii relaxate, asa cum ar fi o iesire pe mare. De aceea, pentru al doilea an consecutiv, am decis sa ducem povestea Regattei IT mai departe, cu mai multi participanti inscrisi, dar si cu un val de branduri care sustin performanta si competitia unuia dintre cele mai dinamice industrii din Romania”, Alexandra Roata, Softlead.

 

Echipaje inscrise: Brinel, MReady, Zitec, Roweb, Ness Romania, Executor IT, Software Artist, Softlead, Piticlic

Parteneri: Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti, SetSail, JetBrains, Zitec, LifeHarbour, Wellborn, Softbinator

Parteneri Media: Agora, Business24, DoingBusiness, PR Wave, Radar de Media, Ziare.com

Autori

foto
SOFTLEAD DEVELOPMENT SRL