loader
URBB a inregistrat o crestere in volum de doua cifre pentru berile premium si superpremium din portofoliu

URBB a inregistrat o crestere in volum de doua cifre pentru berile premium si superpremium din portofoliu

United Romanian Breweries Bereprod (URBB) a inregistrat o rata de crestere in volum de 15% la nivelul intregului portofoliu de beri premium si superpremium, in perioada ianuarie – iunie 2019, comparativ cu aceeasi perioada din anul anterior.

Cele mai mari cresteri in volum au fost inregistrate de brandurile din gama de specialitati a URBB - Timeless Collection.

Rezultatele URBB din ultimii ani sunt consecinta unei strategii pe termen lung a companiei, cat si a standardelor foarte ridicate dupa care ne ghidam activitatea. Aceste rezultate ne reafirma faptul ca suntem o companie matura si ca raspundem nevoilor consumatorilor din Romania cu produse de cea mai inalta calitate, cu traditie in piata de bauturi, care acopera o gama de gusturi tot mai rafinate si diverse, dar si preferintele variate in materie de brand”, a spus Kobi Dar, Presedinte URBB.

Grupul Carlsberg a inregistrat o crestere a volumelor de bere la nivel mondial de 1,4% in primul semestru al acestui an, fata de aceeasi perioada din anul anterior.

In 2019, URBB si-a extins portofoliul de bere prin lansarea a trei sortimente noi de bere, care vin ca raspuns la tendinta de premiumizare observata in randul consumatorilor: Weihenstephaner Vitus, care s-a alaturat portofoliului URBB de beri speciale din gama Timeless Collection deja binecunoscute romanilor, Bucur – bere de bulevard, prima bere romaneasca care completeaza portofoliul URBB de marci de bere premium, si Carlsberg 0,0%, noua bere superpremium fara alcool din portofoliul URBB, cu un gust echilibrat de malt, usor amarui, cu aroma distincta si placuta de hamei proaspat si cu un continut redus de calorii – 15kcal/100 ml.

Autori

foto
UNITED ROMANIAN BREWERIES BEREPROD SRL