loader
Up Romania sponsorizeaza cazarea parintilor cu copii internati pe termen lung, ca partener al Fundatiei pentru Copii Ronald McDonald Bucuresti

Up Romania sponsorizeaza cazarea parintilor cu copii internati pe termen lung, ca partener al Fundatiei pentru Copii Ronald McDonald Bucuresti

Fundatia pentru Copii Ronald McDonald si Up Romania au incheiat recent un parteneriat in cadrul programului caritabil „Adopt-a-Room”, in baza caruia compania va asigura sprijinul pentru toate familiile cazate in Camera nr. 1, timp de un an

Up Romania va sprijini Casa Ronald McDonald Bucuresti, unde sunt cazate familiile copiilor internati pe perioade lungi de timp, prin preluarea in custodie a Camerei nr. 1, timp de un an.

Fundatia pentru Copii Ronald McDonald si Up Romania au incheiat recent un parteneriat in cadrul programului caritabil „Adopt-a-Room”, in baza caruia compania va asigura sprijinul pentru toate familiile cazate in Camera nr. 1, timp de un an, si va contribui la continuitatea activitatii Casei Ronald McDonald Bucuresti.

Construita in incinta Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, Casa Ronald McDonald Bucuresti a fost inaugurata in anul 2003 si pana in prezent a gazduit peste 11.500 de persoane. Aici, familiile copiilor internati pe perioade indelungate se pot odihni, li se asigura ocazional mese calde zilnice, pachete cu bunuri de prima necesitate si consiliere. In acest fel, parintii se afla in orice moment la cativa pasi de patul micului pacient, iar singura lor grija este sanatatea acestuia.

Dincolo de rentabilitate, de cifra de afaceri, Up este despre oameni, despre business, despre experiente. Sustinem cauzele in care credem, cele care ne aduc cu un pas mai aproape de ”Mai bine, in fiecare zi”. Unul dintre parteneriatele noastre de suflet este cel cu Fundatia pentru Copii Ronald McDonald si este un motiv de mandrie pentru noi sa ne putem numara nu doar printre prietenii si sustinatorii acesteia, ci si printre parintii adoptivi ai unei camere din Casa Ronald McDonald Bucuresti”, a declarat Elena Pap, director general, Up Romania.

Suntem recunoscatori sa fim inconjurati de oameni buni cu care impartasim aceleasi valori, asa cum sunt partenerii si prietenii nostri de la Up Romania. Le multumim pentru implicarea generoasa in numele tuturor familiilor care vor locui aici. Suntem convinsi ca binele uneste mereu oamenii, iar oamenii unesc familii si le tin impreuna”, a declarat presedinta Fundatiei pentru Copii Ronald McDonald, Amalia Nastase.

In 2022, Casa a gazduit peste 300 de parinti, oferind aproape 2.400 de nopti de cazare gratuita. Durata medie de cazare pentru o familie este de 12 zile. Casa are 14 camere si o serie de spatii si facilitati pentru uz comun, care sporesc confortul oaspetilor: bucatarie complet echipata si mobilata, sala de mese, spatiu multimedia, spatiu de joaca pentru copii, spalatorie.

https://rmhc.ro/casele-ronald-mcdonald/bucuresti/

Despre Up Romania

Up Romania face parte din Grupul Up. Cu o prezenta de 20 ani in Romania, compania ofera celor peste 20.000 de societati client diverse instrumente de motivare: tichete de masa Up Dejun, Up Cadou, vouchere de vacanta  Up Vacanta, tichete sociale si tichete sociale pentru gradinita Up Social, tichete culturale Up Cultura si o platforma de beneficii flexibile Up Multibeneficii.

Up Romania este specializata in solutii moderne de plata si de optimizare a costurilor pentru companii, angajati si parteneri comercianti.  Prin tot ceea ce facem, sustinem cresterea puterii de cumparare si imbunatatirea calitatii vietii angajatilor si societatii, in general. Alimentatie mai sanatoasa, acces la recreere si la cultura, consum responsabil, sustenabilitate - valori in care credem si pe care le sustinem zi de zi. Pentru ca stim ca a construi o societate durabila este ceva ce depinde si de noi. 

Despre Fundatia pentru Copii Ronald McDonald

De 24 de ani, Fundatia pentru Copii Ronald McDonald dezvolta proiecte si programe care imbunatatesc calitatea vietii si a sanatatii copiilor din toata tara. Prin Casele Ronald McDonald de la Bucuresti,Timisoara, si Iasi, Fundatia sustine continuu familiile cu copii care au nevoie de spitalizare pe o perioada indelungata, prin asigurarea de cazare gratuita si servicii suport. De asemenea, anual, spitale de copii si sectii de pediatrie din toata tara primesc sprijinul Fundatiei sub forma dotarilor cu echipamente, aparatura si consumabile, necesare acordarii actului medical in conditii optime.

www.rmhc.ro

Autori

foto
UP ROMANIA SRL
foto
FUNDATIA PENTRU COPII RONALD MCDONALD