loader
Up Romania include abonamentele World Class in optiunile pentru beneficiarii platformei Up MultiBeneficii

Up Romania include abonamentele World Class in optiunile pentru beneficiarii platformei Up MultiBeneficii

Angajatii isi acceseaza contul alocat de angajator in platforma Up MultiBeneficii si apoi isi pot directiona bugetul din beneficiile flexibile catre abonamentele World Class, selectand pachetul preferat (W, Platinum, Gold, Silver sau Bronze)

Angajatii care au acces la beneficii extrasalariale prin platforma Up MultiBeneficii isi pot achizitiona abonamente la WorldClass, ca urmare a noului parteneriat incheiat intre Up Romania si cea mai mare reteaua de health & fitness din tara noastra. Prezenta World Class in aceasta platforma vine sa intregeasca varietatea optiunilor existente, prin care beneficiarii pot utiliza dupa cum doresc fondurile alocate de angajatori.

Concret, angajatii isi acceseaza contul alocat de angajator in platforma Up MultiBeneficii si apoi isi pot directiona bugetul din beneficiile flexibile catre abonamentele World Class, selectand pachetul preferat (W, Platinum, Gold, Silver sau Bronze). Ei au astfel acces la sali de fitness dotate cu aparate performante, la clase de exercitii fizice precum aerobic, pilates sau zumba, precum si acces la bazine de inot, toate intr-un mediu de antrenament sigur si modern.

Up MultiBeneficii este o platforma online, dezvoltata de Up Romania, prin care companiile pot oferi angajatilor posibilitatea de a decide cum isi utilizeaza fondurile puse la dispozitie lunar sau anual de catre angajatori. Aceste beneficii au in comun faptul ca maresc gradul de motivare a angajatilor si puterea lor de cumparare, oferind totodata avantaje fiscale companiilor care utilizeaza genul acesta de instrumente in fidelizarea angajatilor.

Oricat de motivanta si satisfacatoare ar fi activitatea pe care  o depunem, corpul nostru are nevoie de activitate fizica dupa orele petrecute la lucru. Avem nevoie de cat mai multa miscare, care sa ne reincarce bateriile pentru a doua zi si sa ne asigure pe termen lung o stare de bine generala. Prin parteneriatul nostru cu World Class, incurajam angajatii sa adopte sportul si un stil de viata sanatos, apeland pentru asta la extra beneficiile oferite de angajator. Fiind vorba despre cea mai mare retea de health & fitness din Romania, ne bucuram ca de aceasta optiune se pot bucura angajati din aproape orice oras al tarii”, a declarat Elena Pap, director general Up Romania.

                                      

Cu primul club deschis in anul 2000, World Class numara in prezent 41 de cluburi de health & fitness si peste 65.000 de membri activi in toata tara.

De mai bine de 20 de ani, World Class Romania lucreaza impreuna cu companii si angajati, oferind cele mai bune solutii in materie de sanatate si fitness. Credem ca cei mai fericiti angajati sunt cei care duc un stil de viata activ. Multe studii arata ca exercitiile fizice regulate maresc productivitatea in birou, oferind un plus de motivare, reducand in acelasi timp riscul de accidentare. Companiile ar trebui sa fie mai implicate in reducerea sedentarismului la locul de munca, iar programele corporative World Class reprezinta o solutie pe termen lung, mai ales prin platforme alternative care ofera bonusuri extra salariale angajatilor. Reteaua noastra include in prezent 41 de cluburi de sanatate si fitness in toata tara. Facem tot posibilul pentru a-i ajuta pe romani sa iubeasca sportul si sa includa exercitiile in rutina lor zilnica”, a declarat Kent Orrgren, CEO World Class Romania.

Despre Up Romania:

Up Romania face parte din Grupul Up si deserveste peste 25.000 de clienti si peste 800.000 de beneficiari. Cu o prezenta de 20 de ani in Romania, compania ofera diverse instrumente de motivare si solutii financiare avantajoase pentru performanta businessului companiilor:

1. Produse si servicii care faciliteaza viata de zi cu zi a salariatilor prin accesul la beneficii in multe domenii – carduri Up Dejun, Up Cadou, Up Cultura, Up Vacanta, tichete de cresa;

2. Platforma de beneficii flexibile – Up MultiBeneficii; 

3. Solutii digitale interactive de incentivare si recompensare – STIM Online; 

4. Servicii dedicate comerciantilor; 

5. Solutii personalizate pentru modernizarea sectorului de actiune sociala - tichete sociale, tichete sociale pentru gradinita;

www.upromania.ro

Autori

foto
UP ROMANIA SRL