loader
Un an in atelierul de sanse

Un an in atelierul de sanse

Din acesta toamna, pentru o mai buna incluziune digitala, Fundatia Orange va inaugura astfel de centre educationale, in regim pilot, in mai multe comunitati din tara

Hub-ul educational Orange Digital Center aniverseaza un an de activitate in Bucuresti, cu peste 4.000 de persoane, adulti si adolescenti, beneficiari ai cursurilor gratuite de formare sau reconversie profesionala.

Cererea mare pentru astfel de cursuri gratuite si nevoia de abilitati digitale pe piata muncii ne impulsioneaza sa intensificam eforturile de ­­dezvoltare.

Din acesta toamna, pentru o mai buna incluziune digitala, Fundatia Orange va inaugura astfel de centre educationale, in regim pilot, in mai multe comunitati din tara.

Investitia programului se ridica la peste 750.000 de euro in 2024 si include lansare unei aplicatii de micro-learging, PlayEveryday- Orange Digital Center, cu ajutorul careia vor fi instruiti peste 5000 de utilizatori.

Va invitam sa participati la evenimentul aniversar alaturi de partenerii programului, sa aflati oferta educationala gratuita oferita de Atelierul de Sanse si sa cunoasteti povestile beneficiarilor.

Va asteptam joi, 11 iulie, ora 9:30,  la sediul Orange Digital Center din incinta NOD Makerspace, Splaiul Unirii 160.

Fundatia Orange are placerea sa va anunte ca Orange Digital Center implineste un an de activitate si ne dorim sa marcam impreuna acest moment, printr-un eveniment special in care vom prezenta impactul pe care l-am avut in ultimul an.

Anul trecut am creat acest spatiu de invatare ca un Hub pentru noi sanse, dedicat tinerilor si adultilor care doresc sa-si schimbe cariera si sa acceseze noi oportunitati profesionale. La 12 luni distanta, vom aduna comunitatea, vom trece in revista realizarile noastre si vom discuta despre schimbarile pe care le-am produs in viata celor care au beneficiat de experienta oferita de cursurile din Orange Digital Center.

Haideti alaturi de noi in #Atelierul de Sanse, joi 11 iulie, incepand cu ora 9:30.

Autori