loader

UMT Consulting Group se alatura EY pentru a consolida managementul portofoliului si al programelor si pentru a extinde relatia strategica cu Microsoft

EY a anuntat ca UMT Consulting Group LLC, firma de management de portofoliu si de proiecte, s-a alaturat Ernst & Young LLP in Statele Unite. UMT Consulting Group este recunoscuta pentru servicii de consultanta in procese de afaceri si in tehnologie, furnizate catre mari corporatii si entitati guvernamentale.

Carmine Di Sibio, EY Global Managing Partner – Client Service, spune: "EY s-a angajat sa investeasca in servicii noi si inovatoare. Finalizarea acestei tranzactii, la granita dintre strategie si management de programe, ne va permite sa sprijinim clientii pentru a se adapta la provocarile aduse de o lume in schimbare. Metodele UMT Consulting se integreaza in mod firesc cu resursele de care dispune EY, iar talentele pe care le vom aduce in organizatie sunt de prima clasa.


Multe dintre companiile globale se vad confruntate, in prezent, cu provocari legate de castigarea unor proiecte disparate, in cazul carora exista riscul de depasire atat a termenelor de finalizare, cat si a bugetelor. Mai ales in astfel de situatii, asocierea cu UMT Consulting poate intari abilitatea EY de a furniza servicii de management de portofoliu si de transformare a afacerii, fructificand metodele dezvoltate de UMT Consulting", a adaugat el.


Gil Makleff, fost CEO la UMT Consulting, a spus: "Una dintre problemele care dau cele mai mari batai de cap unei companii este capacitatea de a intelege unde se duc cele mai mari cheltuieli in cazul proiectelor multiple si daca implementarea acestor proiecte se face corect. Aceasta este chiar esenta activitatii UMT Consulting in serviciile de management al portofoliului de proiecte. Asteptam cu nerabdare sa ne alaturam EY si sa ne oferim serviciile clientilor acesteia."


Companiile au adesea dificultati sa obtina maximum de beneficii din proiectele pe care le fac. Din analizele facute de Project Management Institute reiese ca, in anul 2014, doar 64% din proiecte si-au atins obiectivele planificate. Cu toate ca se poate remarca o usoara imbunatatire fata de rezultatele din ultimii ani, un asemenea procent arata ca o treime din proiecte continua sa esueze. Deoarece proiectele vizeaza intreaga organizatie care le implementeaza, leadership-ul acesteia poate rata oportunitati din pricina complexitatii si a lipsei de vizibilitate.


Aceasta tranzactie ofera EY un prilej unic de a completa serviciile oferite prin alianta strategica incheiata cu Microsoft Corp. la nivel global, care include servicii pentru accelerarea ritmului de accesare a programelor cu cheltuieli intensive de capital, intarirea capabilitatilor si a proprietatii intelectuale.

 

Asocierea completeaza relatia strategica dintre EY si Microsoft


Asocierea dintre UMT Consulting si EY va duce la:


? combinarea dintre experienta indelungata a UMT Consulting in implementarea solutiilor de management de proiecte si portofolii (PPM) ale Microsoft si platforma EY, bazata pe solutii Microsoft, pentru stimularea performantelor programelor si portofoliilor (PPC – Program Performance Center). Astfel, se va sprijini imbunatatirea strategica a portofoliilor clientilor si executarea programelor acestora in scopul realizarii de beneficii;


? maximizarea relatiilor solide si indelungate pe care EY si UMT Consulting le au cu echipele de vanzari ale Microsoft din toate regiunile, precum si alinierea strategica a EY in scopul sprijinirii clientilor care au in curs procese de transformare digitala;


? fructificarea deplina a relatiilor pe care cele doua organizatii le au cu directorii executivi din companii pentru furnizarea de servicii PPM complete.


Incheierea relatiei strategice cu Microsoft a fost anuntata de EY in mai 2015, scopul acesteia fiind de a furniza servicii noi si inovatoare companiilor din intreaga lume, prin intermediul competentelor digitale detinute de fiecare dintre cele doua organizatii.
Kevin Turner, Chief Operating Officer, Microsoft, a declarat: "Noi vedem in asocierea dintre UMT Consulting si EY un castig pentru industrie. Aceasta imbinare de competente va duce la intarirea potentialului aliantei noastre, date fiind noile capabilitati pe care EY le va dobandi astfel in spatiul proiectelor Microsoft."


Firma Rothschild, Inc. a consiliat financiar UMT Consulting in cadrul acestei tranzactii.
 

Autori

foto
ERNST & YOUNG SRL