loader
Tremend intra, pentru al patrulea an consecutiv, in topul Financial Times 1000 al celor mai dinamice companii din Europa

Tremend intra, pentru al patrulea an consecutiv, in topul Financial Times 1000 al celor mai dinamice companii din Europa

Tremend Software Consulting a intrat, pentru a patra oara consecutiv, in topul FT 1000, clasamentul anual al companiilor din Europa cu cea mai rapida crestere a veniturilor, realizat de Financial Times si Statista.

Compania de consultanta si dezvoltare software a inregistrat o evolutie a veniturilor de 335,6%, consolidandu-si astfel pozitia printre jucatorii de profil din Europa.  

“Ne bucuram sa fim, pentru al patrulea an consecutiv, in topul celor mai dinamice companii din Europa. Prezenta in FT1000 ne onoreaza si este o recunoastere, la nivel international, a evolutiei companiei, dar si a competitivitatii in industria cu cea mai mare dinamica - cea de tehnologie”, a mentionat Marius Hanganu, co-fondator si managing partner Tremend.

La baza cresterii stau cultura organizationala, strategia client centric, aliantele strategice incheiate in ultimii ani, precum si adoptarea rapida a tehnologiilor emergente precum Artificial Intelligence, Machine Learning, IoT, Microservices, Big Data si blockchain.

Evolutia dinamica a insemnat o extindere accelerata a echipei Tremend, care in prezent depaseste 350 de ingineri software, precum si o investitie in programe de specializare si invatare experimentala. Pentru a sustine cresterea cererii de solutii software complexe si expertiza in tehnologii emergente, compania a deschis un nou sediu in Brasov, care contribuie la dezvoltarea de proiecte pentru clienti globali din domenii precum telecom, bancar, retail, media, industria auto.

Topul realizat de Financial Times este un clasament al companiilor din Europa cu cel mai alert ritm de crestere din regiune pe o perioada de pana la 4 ani. In fiecare an, prezenta in top a companiilor tehnologice a crescut, datorita importantei tot mai mari acordata inovatiei si progresului industriei, ajungand la 189 de participanti in 2020. 

In acest an, 11 companii din Romania au intrat topul FT1000, dintre care 5 sunt din industria IT. Majoritatea castigatorilor provin din Germania, urmata de Italia, Marea Britanie si Franta, companiile din cele patru tari insumand nu mai putin de 70% din clasamentul general. In ceea ce priveste ierarhia oraselor in care sunt situate aceste companii de succes, doua capitale est-europene au intrat pentru prima data in top 10 (Varsovia si Vilnius), primul loc in clasament fiind adjudecat de Londra, urmata de Paris si Milano.

Infiintata in 2005, Tremend a implementat, pana in prezent, peste 700 de proiecte majore pentru operatori din telecom, sectorul bancar, retaileri, media sau industria auto, produsele sale deservind peste 60 de milioane de utilizatori finali de pe patru continente.

Recentele parteneriate cu Salesforce, Mastercard si Microsoft au contribuit la cresterea cu 55% a cifrei de afaceri in 2019. Implementarile Salesforce au adus clientilor Tremend angajati in transformare digitala, atat o crestere semnificativa a afacerii, cat si inovatie si o experienta digitala inegalabila, centrata pe clientul final. Colaborarea cu Mastercard a dinamizat sectorul financiar-bancar prin introducerea tehnologiilor actuale, in timp ce prin parteneriatul cu Microsoft, Tremend ofera solutii in sectorul financiar, IoT si AI, bazate pe Microsoft Cognitive Services.

Despre Tremend

Tremend are 14 ani de experienta in furnizarea de servicii de software engineering si consultanta si a implementat peste 700 de proiecte de anvergura pentru companii de top din sectoare precum telecom, finante, banci, auto si servicii medicale. Compania foloseste ultimele tehnologii ale momentului, de la AI si Machine Learning, la IoT si Microservicii. 

Tremend a fost inclusa, de doua ori consecutiv, in Deloitte Technology Fast 50 Central Europe, clasamentul celor mai dinamice companii de tehnologie din regiune si de patru ori consecutiv in FT1000 - Europe’s Fastest Growing Companies. 

Compania de consultanta si dezvoltare de software are doua sedii in Romania, in Bucuresti si in Brasov si un birou in Atlanta.

Autori

foto
TREMEND SOFTWARE CONSULTING SRL