loader
The Public Advisors este noua agentie de comunicare corporate a Bergenbier S.A.

The Public Advisors este noua agentie de comunicare corporate a Bergenbier S.A.

Strategia de comunicare corporate va implica crearea si promovarea imaginii Bergenbier S.A.

In urma unui proces de selectie initiat la inceputul acestui an, The Public Advisors a fost aleasa agentia de comunicare corporate a Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors Beverage Company. Agentia va realiza si implementa strategia de comunicare inspirata de valorile Bergenbier S.A. si va face parte din echipa care incanta bautorii de bere din intreaga tara, provocand obisnuitul. Serviciile The Public Advisors vor include si organizarea de evenimente adaptate situatiei actuale, care sa duca mesajele companiei catre categoriile de publicuri interesate. 

Am vazut in agentia The Public Advisors un partener care ne poate ajuta in construirea si accelerarea drumului spre indeplinirea viziunii companiei noastre. Valorile comune ne-au facut compatibili in misiunea noastra de a comunica publicului exact ceea ce inseamna Bergenbier S.A.: o companie care doreste sa aiba un mesaj sincer si usor de recunoscut intr-o piata aglomerata, cum este cea a berii.”, a spus Alexandra Barroso, Corporate Affairs and Legal Director, Bergenbier S.A.

Strategia de comunicare corporate va implica crearea si promovarea imaginii Bergenbier S.A., consolidarea perceptiei companiei in piata, implicarea in proiecte de responsabilitate sociala si dezvoltarea prezentei corporate in mediul online.

Ne bucuram ca elaborarea unei strategii de comunicare creative si expertiza in comunicarea corporate au adus consultantilor agentiei The Public Advisors acest cont. Ne mandrim ca suntem PRiends cu clientii si partenerii nostri, de aceea credem ca ne potrivim perfect cu Bergenbier S.A. Vom face pentru Bergenbier S.A. ceea ce stim sa facem cel mai bine: sa livram mesajele companiei intr-un mod autentic si creativ.”, a declarat Simona Dan, Managing Partner, The Public Advisors.

Portofoliul Bergenbier S.A. cuprinde marcile locale Bergenbier - cu sortimentele bere blonda, bere blonda fara alcool, fresh lemon si fresh grapefruit - si Noroc precum si marcile internationale produse local Staropramen Lager si Unfiltered, Stella Artois, Beck’s, Löwenbräu. Alaturi de acestea, Bergenbier S.A. importa si distribuie in exclusivitate specialitatile pragheze Staropramen Dark si Granat, berile de abatie belgiene Leffe si Hoegaarden, cea mai iubita bere mexicana – Corona, berea alba nefiltrata Frazinskaner si cunoscuta marca de bere Miller Genuin Draft.

Despre The Public Advisors

Agentia The Public Advisors are treisprezece ani de experienta pe piata de comunicare din Romania si este formata dintr-o echipa de specialisti in comunicare pasionati de orchestrarea armonioasa a relatiilor dintre brand si consumatori. Promisiunea pe care o fac clientilor se indreapta catre construirea unei reputatii durabile prin experiente relevante. Portofoliul de clienti: EVERGENT Investments, Bosch Romania, BNP Paribas Personal Finance Romania, Euler Hermes Romania – parte a grupului Allianz, HAGAG Development Europe, P3 Logistic Parks, SIGNAL IDUNA, Asociatia Zi de Bine, Centrul de Studii despre Bere, Sanatate si Nutritie, Romanian Business Club, Ideologiq, Alevia, The Date, brio.ro, SofMedica, Anadolu, Asociatia Mai Mult Verde, Asociatia Berarii Romaniei, Unilever (Clear), CVW Technologies. 

Despre Bergenbier S.A.

Bergenbier S.A. este unul dintre cei mai activi producatori de bere de pe piata romaneasca, activand in Romania din anul 1994. Compania opereaza in prezent o unitate de productie la Ploiesti, iar echipa numara aproximativ 650 de angajati. Bergenbier S.A. face parte din grupul Molson Coors Beverages Company Central & Eastern Europe, unul dintre cei mai mari producatori de bere din lume.

Portofoliul companiei cuprinde marcile locale: Bergenbier - cu sortimentele Bere blonda, Bere blonda fara Alcool, Fresh Lemon si Fresh Grapefruit - si Noroc precum si marcile internationale produse local: Staropramen Lager si Unfiltered, Stella Artois, Beck’s, Löwenbräu. Alaturi de acestea, Bergenbier S.A. importa si distribuie in exclusivitate specialitatile pragheze Staropramen Dark si Granat, berile de abatie belgiene Leffe si Hoegaarden, cea mai iubita bere mexicana – Corona, berea alba nefiltrata Frazinskaner si cunoscuta marca de bere Miller Genuin Draft. Pentru mai multe detalii, va rugam sa vizitati bergenbiersa.ro sau pagina noastra de Facebook.

Despre Molson Coors

De peste doua secole, Molson Coors fabrica bauturi care aduc oamenii impreuna pentru a se bucura de toate momentele vietii. De la Coors Light, Miller Lite, Molson Canadian, Carling si Staropramen la Coors Banquet, Blue Moon Belgian White, Saint Archer Gold, Leinenkugel's Summer Shandy, Creemore Springs si multe altele, Molson Coors produce unele dintre cele mai indragite si emblematice marci de bere realizate vreodata. In timp ce istoria companiei este inradacinata in bere, Molson Coors ofera un portofoliu modern care se extinde dincolo de industria berii cu cocktail-uri carbonatate, cafea, vin, kombucha, cidru si multe altele. Molson Coors Beverage Company este o companie cotata la bursa care opereaza prin Molson Coors America de Nord si Molson Coors Europe si este tranzactionata la New York si la bursa canadiana (TAP). Angajamentul companiei de a ridica standardele industriei si de a lasa o amprenta pozitiva asupra angajatilor nostri, consumatorilor, comunitatilor si mediului se reflecta in Our Beer Print si in obiectivele noastre de sustenabilitate 2025. Pentru a afla mai multe despre Molson Coors Beverage Company, vizitati molsoncoors.com sau pe Twitter @MolsonCoors.

Autori