loader
Biris Goran a asistat Zeus International in achizitia unui numar de trei hoteluri in Bucuresti

Biris Goran a asistat Zeus International in achizitia unui numar de trei hoteluri in Bucuresti

Cele trei proprietati sunt hotelurile Venezia, Opera si Central situate in jurul Parcului Cismigiu in apropiere de centrul istoric al orasului, in mijlocul zonei culturale si comerciale

Biris Goran a reprezentat cu succes Zeus International, clientul sau de o lunga perioada de timp, in achizitia unui portofoliu de trei hoteluri in Bucuresti, Romania.

Cele trei proprietati sunt hotelurile Venezia, Opera si Central situate in jurul Parcului Cismigiu in apropiere de centrul istoric al orasului, in mijlocul zonei culturale si comerciale.

Echipa Biris Goran a fost coordonata de Teodora Motatu (partener M&A) si Mariana Signeanu (partener in cadrul practicii de Finance), asistate de Corina Celmare si Bogdan Nitulescu (asociati in cadrul practicilor de Corporate si Finance).

Teodora Motatu a declarat: „Ne face o deosebita placere ca am asistat Zeus International intr-o tranzactie care a dus la cresterea portofoliului clientului nostru si extinderea acestuia pe o piata foarte competitiva. A fost o tranzactie complexa, cu termene scurte, care a implicat mai multe jurisdictii si suntem recunoscatori pentru increderea acordata de Zeus International”, iar Mariana Signeanu a adaugat: „Achizitia acestui portofoliu de hoteluri, la aproape sase ani de la momentul la care am asistat Zeus International la intrarea pe piata locala, este dovada vie a experientei si maturitatii echipei noastre, precum si a capacitatii noastre de a gestiona si solutiona aspectele juridice, comerciale, bancare si fiscale intr-un context tranzactional dificil.”

Haris Siganos, Presedinte si CEO in cadrul Zeus International a declarat: „Suntem extrem de mandri de aceasta achizitie care accelereaza strategia Zeus International cu privire la extinderea si diversificarea portofoliului nostru. Multumim echipei Biris Goran si in special echipei M&A pentru asistenta oferita si expertiza ridicata asociata acestei tranzactii si ramanem increzatori ca vom avea acelasi succes precum in celelalte proiecte ale noastre."

Biris Goran este o societate de avocatura de business infiintata in 2006, cu o echipa formata din peste 45 de avocati si consultanti fiscali. Biris Goran ofera servicii de avocatura de business cu accent deosebit pe taxe, real estate, drept societar, achizitii si fuziuni, concurenta, litigii, dreptul muncii, protectia datelor si insolventa. Biris Goran si echipa sa au fost incluse cu regularitate printre cele mai bune firme de avocatura din Romania de ghiduri precum Chambers Europe si European Legal 500.

Zeus International este o societate de management hotelier, cu o perspectiva de viitor, care construieste hoteluri cu o estetica unica, orientate spre cele mai ridicate standarde pentru oaspeti. Cu birouri in Atena, Milano, Bucuresti, Nicosia si Sofia, Zeus International si-a cladit o reputatie in randul celor mai importante societati de management hotelier din Grecia si din toata Europa de Sud, cu peste 3.500 de camere in 22 de hoteluri din 5 tari diferite. Expansiunea Zeus International va continua cu alte hoteluri care vor fi inaugurate in 2021 si la inceputul anului 2022.

Autori