loader
The Godfather of Sustainability vine la Bucuresti, pe 9 octombrie!

"The Godfather of Sustainability" vine la Bucuresti, pe 9 octombrie!

Alaturi de John Elkington, "The Godfather of Sustainability", va fi prezent si Wayne Visser, un alt titan al sustenabilitatii, aflat in top 10 cei mai influenti ganditori din mediul academic pe teme de afaceri responsabile

Pe 9 octombrie 2024, John Elkington, cunoscut drept "The Godfather of Sustainability" si creatorul “Triple Bottom Line”, cel mai cunoscut concept in domeniul managementului afacerilor sustenabile, vine pentru prima data in Romania, la conferinta SUSTENLANDIA CEO FORUM, organizata de Ambasada Sustenabilitatii in Romania, in parteneriat cu The CSR Agency si „powered by” Kaufland si BCR.

SUSTENLANDIA CEO FORUM este o conferinta hibrid, dedicata liderilor celor mai mari companii din Romania, dar si antreprenorilor vizionari. Evenimentul isi propune sa ofere o platforma fundamentala pentru discutii aplicate privind necesitatea si modalitatile de tranzitie catre afaceri sustenabile, proces transformational unde componenta de leadership joaca un rol esential.

Alaturi de John Elkington, va fi prezent si Wayne Visser, un alt titan al sustenabilitatii, aflat in top 10 cei mai influenti ganditori din mediul academic pe teme de afaceri responsabile. Gazda evenimentului si moderator va fi Charly Cox, antreprenor si co-autoarea primei carti de coaching in domeniul schimbarilor climatice.

Aspecte-cheie ale evenimentului:

Interventii individuale si dezbatere cu John Elkington si Wayne Visser, explorand solutii inovatoare si strategii eficiente pentru un viitor sustenabil;

Panel local despre provocarile tranzitiei la sustenabilitate, analizate impreuna cu executivi aflati la conducerea unor companii de top din Romania;

Sesiuni de networking, oportunitati de a interactiona direct cu experti si lideri din industrie.

"Prezenta liderilor din mediul de afaceri local la SUSTENLANDIA CEO FORUM este esentiala pentru a cataliza schimbarile necesare in directia unei economii sustenabile. Suntem onorati sa ii avem alaturi de noi pe John Elkington si Wayne Visser, doua figuri emblematice ale sustenabilitatii la nivel global. Este o oportunitate unica de a invata direct de la pionierii sustenabilitatii si de a discuta cu alti lideri locali despre provocarile si solutiile pentru accelerarea tranzitiei de la business as usual la sustainable business. Sustenabilitatea este astazi, inca, din nefericire, preocuparea unei minoritati din mediul de business local. Speram ca acest eveniment sa actioneze ca un catalizator, sa fie acea scanteie care ne lipsea pentru a intelege ca sustenabilitatea este aici sa ramana si ca este responsabilitatea liderilor din companii sa contribuie la acea schimbare pozitiva de care avem atat de multa nevoie” a declarat Dragos Tuta, Fondator si Presedinte, Ambasada Sustenabilitatii in Romania.

Biletele de participare la eveniment pot fi achizitionate de pe site-ul oficial, la preturi speciale pana pe data de 25 iulie. Din cele 170 de bilete cu participare fizica in sala, mai sunt disponibile 60 de locuri, dedicate reprezentantilor din top management si coordonatorilor de sustenabilitate din companii cu peste 50 de angajati sau cifra de afaceri mai mare de 50 de milioane de EURO. Biletele online sunt disponibile nelimitat, pentru toti ceilalti profesionisti din sustenabilitate sau si pasionati de acest domeniu in continua dezvoltare.

 

                                                                                                                   ***

Despre Ambasada Sustenabilitatii in Romania

Ambasada Sustenabilitatii in Romania (ASR) un ONG independent cu scop nelucrativ, nonprofit si apolitic infiintat in 2015. Organizatia promoveaza modelul economic in care companiile, prin intermediul parteneriatelor, pot rezolva probleme sociale si de mediu fara a sacrifica eficienta economica si profitul.

Ambasada creeaza cadrul de colaborare intre companiile private, institutiile statului, societatea civila, comunitatile si cetatenii implicati pentru ca romanii sa traiasca intr-un mediu sanatos, o societate echitabila si prospera.

Autori

foto
AMBASADA SUSTENABILITATII IN ROMANIA (ASR)