loader
Mihai Kis este noul Director de Vanzari Distribuitori pentru Schneider Electric Romania, Moldova si Armenia

Mihai Kis este noul Director de Vanzari Distribuitori pentru Schneider Electric Romania, Moldova si Armenia

Absolvent al Universitatii Tehnice din Cluj Napoca, cu o experienta de peste 22 ani in vanzari, Mihai aduce noi perspective in strategia de crestere a companiei, cat si in relatia cu partenerii

Schneider Electric Romania isi consolideaza echipa de management prin numirea lui Mihai Kis in functia de Director de Vanzari Distribuitori pentru Schneider Electric Romania, Moldova si Armenia. In noul lui rol, Mihai Kis se alatura echipei de management din Romania, inlocuindu-l pe Cristian Deaconu, care a avansat in cadrul organizaţiei in pozitia de Global Distribution Channel Leader.

Absolvent al Universitatii Tehnice din Cluj Napoca, cu o experienta de peste 22 ani in vanzari, Mihai aduce noi perspective in strategia de crestere a companiei, cat si in relatia cu partenerii.

Anterior, Mihai a avut ca responsabilitati in companie implementarea politicii comerciale pentru Partenerii Distribuitorii Oficiali in regiunea de nord-vest a tarii si gestionarea portofoliului de clienti DIY.

Cu o experienta solida in vanzari si abilitati dezvoltate in managementul clientilor si partenerilor mari retail, Mihai si-a demonstrat competentele care  il recomanda pentru noul sau rol. El va avea ca responsabilitati stimularea vanzarilor si crearea unei experiente de impact pentru clientii si partenerii Schneider Electric Romania.

Ne bucuram sa-l anuntam pe Mihai Kis in rolul de Director de Vanzari Distribuitori pentru Schneider Electric Romania, Moldova si Armenia. Experienta sa vasta in companie, in industrie si abilitatile sale de leadership vor contribui semnificativ la consolidarea relatiilor noastre cu distribuitorii si la cresterea performantelor noastre. Suntem increzatori ca Mihai va aduce un plus de valoare echipei de management si va continua sa promoveze o experienta de impact catre clientii si partenerii nostri”, a spus Lucian Enaru, Country General Manager Romania, Moldova & Armenia.

Despre Schneider Electric

Schneider Electric Romania este subsidiara locala a companiei Schneider Electric, una dintre cele mai performante si mai longevive organizatii, cu 25 de ani de activitate in Romania. Cu un portofoliu de clienti din cele mai diverse domenii economice – de la industria grea la retail, de la constructii la IT- compania furnizeaza in prezent in Romania produse si servicii pe patru piete, toate mari consumatoare de energie electrica si cu obiective de eficientizare a consumului: piata de cladiri comerciale si rezidentiale, piata de industrie, cea de infrastructura si piata de retele si centre de date. Conform datelor globale, aceste patru piete acopera 70% din consumul energetic mondial, iar Schneider Electric furnizeaza pentru toate solutii si sisteme de automatizare si optimizare a consumului.

Avand peste 300 de angajati care urmeaza cariere locale si internationale, Schneider Electric Romania coordoneaza in prezent un grup de tari care include Armenia si Republica Moldova. Prin intermediul Bucharest Hub, organizatia locala asigura asistenta specializata in 16 limbi pentru clientii Schneider Electric din 25 de tari.

www.se.com/ro

Autori

foto
SCHNEIDER ELECTRIC ROMANIA SRL