loader
Specialisti de mediu si reprezentanti Big4 formeaza juriul Galei Green Report 2023

Specialisti de mediu si reprezentanti Big4 formeaza juriul Galei Green Report 2023

Membrii juriului vor analiza si evalua proiectele inscrise in competitie pana la data de 15 octombrie 2023, asigurand o evaluare riguroasa si obiectiva a fiecarui proiect

Gala Green Report, cea mai prestigioasa competitie dedicata proiectelor de mediu si sustenabilitate din Romania, va beneficia si anul acesta de un juriu de exceptie, alcatuit din specialisti cu expertiza vasta in domeniul mediului si reprezentanti ai marilor companii Big4, recunoscuti pentru abordarea lor riguroasa in analizarea proiectelor inscrise.

Juriul Galei Green Report 2023 este format din:

Ramona Jurubita- Country Managing Partner KPMG

Andreea Mitirita- Partener Consultanta Fiscala PwC

Raluca Popa- Partener Consultanta Fiscala EY

Sorin Elisei- Lider al practicilor de sustenabilitate si energie Deloitte

Marius Branzea – Director Strategie Reciclad’or

Florin Stoican – Presedinte Asociatiile Kogayon si Parcul Natural Vacaresti

Membrii juriului vor analiza si evalua proiectele inscrise in competitie pana la data de 15 octombrie 2023, asigurand o evaluare riguroasa si obiectiva a fiecarui proiect. Inovatia, impactul asupra mediului, durabilitatea si potentialul de a aduce schimbari pozitive in societate sunt in varful criteriilor de evaluare.

Contributia acestor experti de elita consolideaza prestigiul competitiei, asigurand ca proiectele castigatoare vor reprezenta modele de excelenta in mediu si sustenabilitate. Incurajam companiile care au dezvoltat in ultimul an proiecte de sustenabilitate sa se inscrie la cele 12 categorii ale Galei. Am observat un numar tot mai mare de companii care si-au schimbat modul de a face business si grija mai mare pentru impactul pe care il au fata de mediu, fie ca tin cont de reglementarile ESG, fie ca au o intelegere mai buna a schimbarii care trebuie adusa in comportamentul social si de business.”, a declarat Raluca Fiser- organziator al Galei Green Report.

Ceremonia de premiere va avea loc pe data de 18 ianuarie 2024 si va reuni lideri de afaceri, experti de mediu, ambasadori, reprezentanti ai guvernului si alti stakeholderi importanti din industrie.

Companiile interesate sa participe la Gala Green Report sunt invitate sa completeze formularul de inscriere disponibil pe site-ul https://gala.green-report.ro/ pana la data limita de 15 octombrie 2023.

Publicatia Green Report sustine initiativele care contribuie la construirea unui viitor mai verde si mai sustenabil, iar Gala Green Report este o oportunitate unica pentru companii de a-si prezenta angajamentul si rezultatele obtinute in acest domeniu vital.

Despre Green Report:

De 17 ani o publicatie de mediu, Green Report a organizat aproape 50 conferinte pe probleme de mediu aflate pe agenda publica si este intr-o cautare permanenta de solutii alaturi de cei mai relevanti oameni care pot face o diferenta lucrand impreuna: autoritati, manageri, antreprenori, ONG-uri, experti.

Audienta Green Report include comisari europeni, autoritati centrale si locale, reprezentanti la cel mai inalt nivel din mediul de afaceri, experti in mediu, asociatii patronale, top ONG-uri de profil si mediul academic.

Parteneri: British Romanian Chamber of Commerce, Coalitia pentru Economie Circulara, Confederatia Patronala Concordia, Foreign Investors Council

Parteneri media:  RFI Romania, www.radio-econatura.ro , www.green-report.rowww.wall-street.ro , www.retail.ro , www.start-up.ro , www.9am.ro , www.revista-piata.ro , www.revistabiz.ro , www.spotmedia.ro , www.revistacariere.ro

Autori