loader
Mercedes-Benz Romania o anunta pe Natalie Thompson in calitate de CEO

Mercedes-Benz Romania o anunta pe Natalie Thompson in calitate de CEO

Natalie are o experienta de 12 ani in industria auto, ocupand diverse roluri de conducere in mai multe piete

Bucuresti. Natalie Thompson (32 de ani), in prezent in pozitia de Head of Marketing and Communications la MBGD in Dubai, va prelua responsabilitatea de CEO al Mercedes-Benz Romania, incepand cu trimestrul al patrulea al anului 2023, inlocuind-o pe Amanda Zhang, numita recent in functia de CEO & President, Mercedes-Benz Cars Malaysia & Head of Region, Mercedes-Benz Cars SEA II.

Natalie are o experienta de 12 ani in industria auto, ocupand diverse roluri de conducere in mai multe piete. In 2014, s-a alaturat companiei Mercedes-Benz UK in echipa de Product Management. Incepand cu 2016, activitatea sa la Mercedes-Benz a continuat in Orientul Mijlociu, in calitate de Product & Pricing Manager, inainte de a prelua conducerea echipei de Marketing si Comunicare. In 2022, ca parte a transformarii Mercedes-Benz General Distributors, Natalie a jucat un rol esential in dezvoltarea si implementarea Centrului de Excelenta in Marketing GD in EMEA.

Natalie Thompson si-a aratat entuziasmul fata de noua pozitie: "Este o onoare pentru mine sa ma alatur echipei Mercedes-Benz Romania in calitate de CEO. Sunt foarte incantata sa contribui la dezvoltarea marcii noastre emblematice pe o piata atat de dinamica. Cu o echipa talentata, o gama exceptionala de produse si servicii superioare, sunt convinsa ca vom continua sa oferim experiente unice clientilor nostri si sa aducem inovatii semnificative pe piata auto locala".

Pana la instalarea oficiala a lui Natalie in functie, rolul va fi ocupat interimar de Radu Mocanu, Head of Sales  Passenger Cars, Mercedes-Benz Romania, care face parte din companie de 9 ani si are o experienta vasta, de peste 21 de ani in industria auto.

Autori

foto
MERCEDES-BENZ ROMANIA SRL