loader
Space for Ukraine - Globalworth sprijina eforturile de ajutor umanitar cauzate de razboiul din Ucraina

Space for Ukraine - Globalworth sprijina eforturile de ajutor umanitar cauzate de razboiul din Ucraina

Criza umanitara in crestere din Ucraina, cu milioane de refugiati care trec granitele romanesti si poloneze, este o adevarata tragedie care necesita actiuni semnificative

Globalworth, cel mai mare investitor de birouri din Europa Centrala si de EST, sustine eforturile de ajutor umanitar cauzate de razboiul din Ucraina, oferind 12.000 de metri patrati din portofoliul din Romania si Polonia, sub motto-ul SPACE FOR UKRAINE.

Spatiile vor fi utilizate pentru a gazdui refugiati si a oferi suportul logistic aferent, precum si pentru depunerea si sortarea donatiilor. Acestea vor fi operate de autoritati locale precum Primariile oraselor Bucuresti si Varsovia si ONG-uri ca Fundatia Crucea Rosie sau Geeks For Democracy.

In Romania, Globalworth ofera doua etaje in cladirea de birouri BOB din Bucuresti care pot gazdui pana la 700 de refugiati si un spatiu logistic in Chitila Logistics Hub, unde donatiile vor fi stocate si sortate inainte de a ajunge la cei care au nevoie. In Polonia, cladirea de birouri Warta Tower va gazdui pana la 500 de refugiati.

Criza umanitara in crestere din Ucraina, cu milioane de refugiati care trec granitele romanesti si poloneze, este o adevarata tragedie care necesita actiuni semnificative. La Globalworth, noi am fost mereu alaturi de cei care au avut nevoie de ajutor si nu ar putea fi altfel acum, mai ales ca aceasta criza de neimaginat continua sa se desfasoare. Furnizarea de adapost pentru refugiati si depozitarea alimentelor si proviziilor medicale reprezinta primul pas in eforturile noastre de sprijin umanitar, dar pe masura ce nevoile celor afectati se schimba, continuam sa analizam diferite moduri in care putem ajuta. Speram ca o rezolutie de pace sa fie atinsa cat mai curand posibil, afirma Dimitris Raptis, CEO Globalworth Group.

Despre GLOBALWORTH

Globalworth este o companie imobiliara activa in Europa Centrala si de Est, listata la Bursa de Valori de la Londra, in segmentul AIM, care activeaza in Romania si Polonia, in ambele tari devenind principalul investitor pe piata imobiliara de birouri. Globalworth investeste, dezvolta si gestioneaza direct cladiri de birouri si parcuri industriale si de logistica, in locatii premium, care genereaza venituri din inchirierea de spatii catre companii de top din intreaga lume. Gestionat de peste 240 de profesionisti in Cipru, Guernsey, Romania si Polonia, portofoliul companiei are o valoare totala de aproximativ 3.2 miliarde de euro, la 31 decembrie 2021. Aproximativ 95,9% din acesta este reprezentat de active producatoare de venit, inchiriate catre aproximativ 660 de companii nationale si multinationale. In Romania, Globalworth este prezenta in Bucuresti, Timisoara, Arad, Oradea, Constanta si Pitesti, in timp ce in Polonia proprietatile se regasesc in Varsovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk si Katowice.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul www.globalworth.com si urmariti-ne pe Facebook, Instagram, LinkedIn.

Autori

foto
GLOBALWORTH BUILDING MANAGEMENT SRL