loader
Tuborg Romania ofera locuri de munca si cazare familiilor refugiate din Ucraina

Tuborg Romania ofera locuri de munca si cazare familiilor refugiate din Ucraina

Cei care vor fi angajati, in baza prevederilor legale si a criteriilor profesionale, vor avea asigurata si cazarea pe toata perioada contractului de munca

Zeci de mii de ucraineni fugiti din calea razboiului sunt in Romania, unii dintre acestia in cautarea unei noi vieti pe teritoriul romanesc. Tuborg Romania este alaturi de cei care doresc sa isi construiasca in tara noastra o noua viata, oferindu-le un loc de munca si posibilitatea de a avea unde locui. Locurile de munca oferite sunt la fabrica Tuborg de langa Bucuresti si sunt disponibile pentru diverse categorii de specialisti, in functie de calificarile fiecaruia. In special, vorbim despre domeniile productie, mentenanta si depozite, insa fara a se limita la acestea.

Cei care vor fi angajati, in baza prevederilor legale si a criteriilor profesionale,  vor avea asigurata si cazarea pe toata perioada contractului de munca. Toti cei care isi doresc un loc de munca pot suna la numarul de telefon 0742.882.074 sau pot aplica pe jobsforukraine@tuborg.ro.

Prioritatea noastra ramane grija fata de oameni, indiferent de nationalitate. Toti meritam  sa simtim siguranta unei familii in mijlocul careia se regaseste starea de bine. Suntem solidari cu intregul popor ucrainean, lovit greu de aceste incercari. Este dificil sa lasi in urma o casa, un job, o viata si sa pornesti catre necunoscut, fara nicio garantie, manat doar de speranta ca mergi catre mai bine. Increderea si curajul lor merita aplaudate,  iar  noi, romanii, si toti colegii de la Tuborg Romania, le suntem alaturi in aceste vremuri incerte. Astfel, am decis sa contribuim cu o promisiune pe termen lung – sa le oferim un nou inceput in tara noastra si posibilitatea de a face parte din comunitatea Tuborg Romania, prin asigurarea unui loc de munca si a unei case, dar si integrarea in familia Tuborg. Ne bucuram ca autoritatile au creat un cadru legal pentru a putea face acest lucru cat de repede, avand astfel posibilitatea de a oferi sprijin imediat celor care au nevoie”, a declarat Desiree Diaconescu, Vicepresedinte URBB (Tuborg Romania).

                                              

In acest moment, exista deja o serie de joburi disponibile, iar Tuborg Romania va respecta toate termenele si procedurile legale in acest proces, in legatura directa cu autoritatile si ONG-urile care se ocupa de cetatenii ucraineni ajunsi in Romania. In acelasi timp, compania va asigura consiliere constanta celor care doresc sa aplice, cu privire la procedura si detalii juridice.

Despre Tuborg Romania (URBB)

Tuborg Romania este unul dintre cei mai mari producatori de bere de pe piata locala si singurul berar din Bucuresti dezvoltat printr-o investitie greenfield. Tuborg Romania are o echipa formata din 750 de persoane si un portofoliu format din marci premium si superpremium, internationale si romanesti, care include si o selectie variata de beri speciale. In prezent, portofoliul include: Tuborg, Tuborg 0.0%, Carlsberg, Carlsberg 0.0%, Holsten, SKOL Original, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner, Grimbergen, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, Bucur, Somersby si Granini pe piata bauturilor racoritoare.

Autori

foto
TUBORG ROMANIA (URBB)