loader
Societatea romaneasca de avocatura Biris Goran a fost selectata pentru a face parte din Grupul de experti in domeniul TVA infiintat de Comisia Europeana

Societatea romaneasca de avocatura Biris Goran a fost selectata pentru a face parte din Grupul de experti in domeniul TVA infiintat de Comisia Europeana

Biris Goran a fost aleasa si confirmata in cadrul Grupului de experti in domeniul TVA de la Bruxelles (infiintat de Comisia Europeana - Directia Generala Impozitare si Uniune Vamala (TAXUD) si va fi reprezentata de catre Gabriel Biris, Partener Fondator si de Sorin Biban, Partener al Practicii de Taxe

In cursul lunilor iulie si august 2022, Directorul General pentru Impozitare si Uniune Vamala, avand in vedere Decizia Comisiei 2012/C 188/02 din 26 iunie 2012 de instituire a unui grup de experti pentru taxa pe valoare adaugata, a demarat procesul de selectie si a invitat entitatile private si consultantii din regiunea UE sa se inscrie in acest sens.

Biris Goran a fost aleasa si confirmata in cadrul Grupului de experti in domeniul TVA de la Bruxelles si va fi reprezentata de catre Gabriel Biris, Partener Fondator si de Sorin Biban, Partener al Practicii de Taxe.

Ne bucuram ca expertiza noastra indelungata si recunoscuta in materie de fiscalitate si in special TVA este pusa in slujba politicilor de TVA la nivelul UE. Vom face tot posibilul pentru a contribui la elaborarea unei noi reglementari functionale, aplicabile si rezonabile pentru UE”, a declarat Gabriel Biris, Partener Fondator Biris Goran.

In contextul in care taxa pe valoare adaugata reprezinta unul dintre factorii cheie la nivelul peisajului fiscal al UE, vom fi mai mult decat bucurosi sa contribuim cu clarificari, solutii si cunostinte practice in cadrul Grupului de experti in domeniul TVA al Comisiei Europene”, a declarat Sorin Biban, Partener al Practicii de Taxe din cadrul Biris Goran.

Despre Biris Goran SPARL

Biris Goran SPARL este o societate de avocatura de business infiintata in 2006, cu o echipa formata din peste 45 de avocati si consultanti fiscali. Biris Goran ofera servicii de avocatura de business cu accent deosebit pe taxe, real estate, drept societar, fuziuni si achizitii, concurenta, litigii, dreptul muncii si protectia datelor. Biris Goran si echipa sa au fost incluse cu regularitate printre cele mai bune firme de avocatura din Romania de ghiduri precum Chambers Europe si European Legal 500.  

Autori