loader
Orange adauga in portofoliu aplicatia mobila Orange Sport - canal digital sportiv cu informatii in timp real

Orange adauga in portofoliu aplicatia mobila Orange Sport - canal digital sportiv cu informatii in timp real

Pasionatii de sport au acum la dispozitie aplicatia mobila Orange Sport, ce le permite accesul in timp real la tot continutul preferat oriunde s-ar afla, in tara sau in strainatate, chiar din propriul telefon

Din dorinta de a le oferi pasionatilor de sport un canal digital live de informare, Orange include in portofoliu aplicatia mobila Orange Sport (versiunea actualizata a aplicatiei Fotbal Info), ce le ofera utilizatorilor acces la informatii din toate domeniile sportive, precum si materiale si opinii in exclusivitate. Astfel, Orange completeaza experienta pe care o ofera abonatilor prin canalele TV Orange Sport 1, 2, 3, 4, precum si prin intermediul website-ului orangesport.ro si al canalelor social media Facebook Orange Sport si YouTube Orange Sport Romania.

Prin simpla accesare a aplicatiei de pe telefonul mobil conectat la internet, utilizatorii au acces instant la informatii din tenis, fotbal, inot, gimnastica, handbal, rugby, box, ciclism, atletism, Formula 1, dar nu numai. Continutul este realizat de jurnalistii cu experienta Orange Sport, ceea ce asigura relevanta materialelor:

  • Stiri de ultima ora, interviuri in exclusivitate, clipuri video din timpul celor mai urmarite competitii sportive: SuperLiga 1, Liga 2, Cupa Romaniei, UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Conference League, campionatele interne din Spania, Franta, Italia, Anglia, Germania, Campionatul Mondial, Campionatul European, precum si din cadrul meciurilor echipei nationale de fotbal.
  • Rezultate si clasamente in timp real pentru competitii interne si internationale, statistici si comentarii live.
  • Stiri personalizate, analize, rezultate despre echipa aleasa de suporteri prin intermediul programului Orange Supporter.
  • Flux de Breaking news cu informatii aflate pe agenda publica din lumea sportiva, precum si un flux de ultima ora cu stiri si exclusivitati, la care utilizatorii Orange Supporter se pot abona si primi notificari.

Pasionatii de sport au acum la dispozitie aplicatia mobila Orange Sport, ce le permite accesul in timp real la tot continutul preferat oriunde s-ar afla, in tara sau in strainatate, chiar din propriul telefon. Acestia au nevoie doar de o conexiune la internet, date mobile sau Wi-Fi, pentru a trai live emotia celor mai asteptate competitii sportive, pentru a afla opiniile jurnalistilor si comentatorilor Orange Sport, precum si ale invitatilor acestora”, a declarat Oana Comanescu, Content Services Manager, Orange Romania.

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store.

Autori

foto
ORANGE ROMANIA SA