loader
SHELL a devenit operational in Romania

SHELL a devenit operational in Romania

Echipa Shell Romania este acum in formula completa si cu motoarele turate la maximum pentru a ne servi cat mai eficient clientii din piata locala

Echipa Shell opereaza de astazi in formula completa pe piata din Romania. Ultimii doi specialisti au completat dispozitivul Shell din Romania, o echipa tanara formata din 57 de persoane, constituita recent si coordonata de Adrian Ciceu - Country Manager, Shell Romania.

Echipa Shell Romania este acum in formula completa si cu motoarele turate la maximum pentru a ne servi cat mai eficient clientii din piata locala. Acum le asiguram acces direct la portofoliul nostru de servicii, produse si know-how si putem raspunde direct nevoii lor de a avea un sprijin sporit in eficientizarea afacerilor, printr-o gama mai larga de servicii, bazate pe tehnologii si solutii mai avansate. Shell are un intreg ecosistem de servicii integrate, care va fi accesibil treptat pe piata locala”- spune Adrian Ciceu, Country Manager, Shell Romania.

Serviciile oferite de Shell in Romania includ carduri de combustibil si asistenta in domeniu pentru companiile din transportul comercial rutier international. Totodata, Shell Romania ofera si servicii de taxe de drum, recuperare de TVA si accize, asistenta tehnica 24/7, parcari pentru vehicule de mare tonaj si asistenta rutiera. In Europa, Shell ofera acces la peste 10.000 de statii proprii si detine o retea mixta de 69 de statii LNG proprii si in parteneriat.

Adrian Ciceu, Country Manager, Shell Romania s-a alaturat echipei companiei in anul 2003. A ocupat mai multe pozitii in vanzari, marketing si management. Este nascut in Maramures si a absolvit Facultatea de Fizica Atomica si Nucleara din cadrul Universitatii Babes Bolyai din Cluj-Napoca. Detine un MBA la Weatherhead School of Management din Cleveland, SUA.

Shell Romania a demarat oficial activitatea pe piata locala la data de 1 aprilie 2021. Serviciile furnizate de Shell in ultimii 15 ani printr-un agent local sunt acum gestionate direct de echipa Shell de la Bucuresti. 

Royal Dutch Shell plc este constituita in Anglia si Tara Galilor, are sediul in Haga si este listata la bursele de valori din Londra, Amsterdam si New York. Companiile Shell au operatiuni in peste 70 de tari si teritorii, deruland afaceri in domenii precum explorarea si productia de petrol si gaze, productia si comercializarea gazelor naturale lichefiate si a gazelor lichide, fabricarea, comercializarea si transportul de produse petroliere si petrochimice si proiecte de energie regenerabila. Pentru mai multe informatii, accesati www.shell.com

Despre Shell

Cu o experienta de peste 55 de ani, furnizam consultanta de specialitate, asistenta tehnica, informatii de specialitate si servicii pentru a ii ajuta pe profesionistii din domeniul flotelor sa isi imbunatateasca performantele, sa creasca eficienta si sa elaboreze planuri. Prin intermediul cardurilor Shell, asiguram o varietate de combustibili de inalta calitate, servicii de incarcare a vehiculelor electrice, servicii de telematica si tehnologii pentru administrarea flotelor, plati mobile si servicii de compensare a emisiilor de carbon. De asemenea, operam cea mai mare retea de statii de distributie a carburantilor din lume, oferind acces la peste 10.000 de statii proprii si la aproximativ 40.000 de puncte de acceptanta de plata in Europa.

Autori