loader
Serge Offers este noul Head of Business Banking al ING Bank Romania

Serge Offers este noul Head of Business Banking al ING Bank Romania

In aceasta functie, Serge va fi responsabil pentru dezvoltarea diviziei de Business Banking, ce raspunde nevoilor financiare ale antreprenorilor cu o cifra de afaceri anuala de maximum 100 de milioane de euro

Serge Offers, CFO-ul ING Bank Romania in ultimii trei ani si jumatate, va prelua rolul de Head of Business Banking si Deputy CEO incepand cu 1 februarie. In aceasta functie, Serge va fi responsabil pentru dezvoltarea diviziei de Business Banking, ce raspunde nevoilor financiare ale antreprenorilor cu o cifra de afaceri anuala de maximum 100 de milioane de euro (450 de milioane de lei).

Mihaela Bitu, CEO ING Bank Romania: „In ultimii ani, Serge a avut un rol esential in definirea si implementarea directiei strategice pentru ING Bank Romania. Intrucat Bogdan Boteanu a preluat un rol in cadrul grupului ING, am incredere ca Serge va conduce cu succes dezvoltarea diviziei noastre pentru antreprenori, cu accent pe digitalizare si experienta clientilor.”

Anterior, Serge a ocupat mai multe roluri de management la sediul central al ING Group. Printre acestea, a condus echipele External & Regulatory Reporting, avand o expertiza solida in domeniul financiar si de reglementare. In perioada petrecuta in Romania, Serge a fost deosebit de apropiat de comunitatea de afaceri, prin functiile sale actuale de presedinte al Camerei de Comert Romano – Olandeze si de membru fondator si vicepresedinte al Camerei de Comert pentru Diversitate din Romania.

Serge Offers, Head of Business Banking ING Bank Romania: „Sunt nerabdator sa incep acest nou rol si sa conduc o echipa atat de frumoasa si motivata. Segmentul antreprenorial este important pentru ING Romania si vom continua sa dezvoltam solutii, produse si servicii digitale relevante pentru clientii nostri. Antreprenorii au nevoie de un partener puternic in domeniul bancar, care sa le ofere predictibilitate, know-how si instrumentele potrivite pentru a-si desfasura afacerile eficient si cu succes.”

Succesorul sau in functia de Chief Financial Officer al ING Bank Romania va fi anuntat in perioada urmatoare.

ING

ING Bank Romania este parte a ING Group, institutie financiara internationala globala, care ofera servicii bancare unui numar de peste 38,4 de milioane de clienti individuali, companii sau institutii din peste 40 de tari.

Infiintata in 1994, ING Bank Romania este a patra banca in top 10 banci locale, conform activelor, si singura banca cu crestere organica, fara achizitii de portofolii de clienti sau alte banci. ING Bank Romania este o banca universala cu peste 1,6 milioane de clienti din trei segmente de business: persoane fizice (retail), companii IMM-uri si Mid-Corporate si Wholesale Banking.

Misiunea ING este aceea de a-i sustine pe oameni sa fie cu un pas inainte, in viata si in afaceri.

Autori

foto
ING BANK N.V. AMSTERDAM SUCURSALA BUCURESTI