loader
Secom® sarbatoreste 20 de ani de incredere

Secom® sarbatoreste 20 de ani de incredere

In 2023 compania a primit distinctia de Furnizor al Casei Regale a Romaniei

Secom®, cea mai cunoscuta companie de suplimente alimentare si lider de autoritate in solutii de medicina integrativa din Romania, celebreaza la aniversarea a 20 de ani cea mai importanta reusita: castigarea increderii consumatorilor, a mediului profesional, a partenerilor si a comunitatii de business.

7 din 10 consumatori raman fideli suplimentelor din portofoliul Secom®, brandul avand cea mai mare rata de retentie din categorie 66%*, iar in 2023 compania a primit distinctia de Furnizor al Casei Regale a Romaniei. Totodata, medicii apreciaza Secom® pentru calitatea si eficienta produselor din portofoliu, iar intern compania se bucura de un nivel de angajament crescut si constant in echipa, de 85%. Nu in ultimul rand, in ianuarie 2024, Secom® a primit certificarea Best Managed Company in cadrul programului cu acelasi nume derulat de Deloitte in Romania, alaturi de Banca Transilvania, Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si Banca pentru Reconstructie si Dezvoltare.

De 20 de ani misiunea noastra este sa influentam pozitiv atitudinea si alegerile oamenilor legate de sanatate si stil de viata, sa ii motivam si inspiram sa aiba grija de ei. Pentru asta, am construit cu pasiune si dedicare, in mod etic si sustenabil un intreg ecosistem de produse si servicii.” spune Lucia Costea – Co-fondator si CEO Secom® Healthcare Group.

Secom® este astazi mai mult decat un brand de suplimente alimentare premium. In 20 de ani, Secom® s-a transformat intr-un ecosistem integrat de solutii pentru un stil de viata echilibrat care include: un portofoliu de sute de produse – suplimente de calitate superioara, alimente functionale si cosmetice naturale, dar si o retea proprie de 17 magazine, in care ofera gratuit servicii de consultanta profesionista si personalizata. Consultantii Secom au oferit 175 000 de ore de consultanta consumatorilor din magazinele fizice, dar si online, prin serviciul de videoconsultanta disponibil pe secom.ro.

Constient de importanta educatiei in mentinerea sanatatii, Secom® a investit, in cei 20 de ani, mai mult de un milion de euro in programe de informare si promovare a preventiei si a principiilor unui stil de viata sanatos, care au ajuns la peste 20 de milioane de romani. Printre acestea se numara podcastul lunar Supliment de bine, pe care compania il realizeaza de 5 ani, alaturi de experti in domeniul sanatatii, cele 25 de editii ale revistei Perspective, Planul Bunelor Rutine care explica notiuni din neurostiinta necesare asimilarii de noi obiceiuri, dar si sutele de articole educative de pe secom.ro si good-routine.com.

Masura succesului Secom® nu sunt cele 28 de milioane de produse vandute in cei 20 de ani, ci faptul ca am ajutat milioane de oameni sa traiasca mai sanatos. Increderea lor este cel mai mare motiv de mandrie la aceasta aniversare. Promitem sa fim alaturi de consumatorii nostri cu responsabilitate, cu produse de exceptie si solutii inovatoare, capabile sa le imbunatateasca sanatatea si in anii care vor urma.“ a adaugat Andrei Costea, Co-fondator Secom® Healthcare Group.

Click aici sau pe imaginea de mai sus pentru a vizualiza filmul aniversar Secom®. 

Dedicarea Secom® pentru sanatate nu s-a oprit in cei 20 de ani la produse si servicii, ori la programe educative pentru preventie, ci a continuat cu investitii de peste un milion de euro in initiative sociale si de voluntariat, necesare pentru Romania. Prin intermediul acestora, Secom®, impreuna cu cele 70 de ONG-uri, unitati medicale si de invatamant partenere, au ajutat peste 100 000 de oameni. 

Vom continua sa sprijinim proiecte sociale care sustin sanatatea si educatia oamenilor din comunitatile in care activam si nu numai. In 2024, prin programul „Secom in slujba binelui” vom sustine 23 de initiative, nu doar financiar ori cu produse, ci si prin implicarea colegilor nostri care le-au propus. La Secom® incurajam voluntariatul, de aceea oferim fiecarui membru al echipei o zi libera pe an in care se poate implica personal in cauze sociale de suflet. Anul trecut 101 colegi, reprezentand 50% din echipa, au facut voluntariat in proiecte sociale, semn ca sunt cu adevarat oameni buni in slujba binelui. In 2024, am incredere ca numarul lor va creste.“ spune Lucia Costea

Evolutia Secom® a fost constanta si sustenabila pe parcursul celor doua decenii de activitate, compania inregistrand in perioada 2004-2023 o rata de crestere anuala compusa (CAGR) de 42%. Secom® a primit zeci de premii, certificari pentru performante antreprenoriale si sociale, printre care:  Quality meDAL Health 2016 – conform studiu Qudal realizat de Icertias, Secom® s-a clasat in top 6 companii antreprenoriale din Romania in cadrul Ernst & Young Entrepreneur of the Year Romania 2018, Primul raport de sustenabilitate Secom® a primit Silver Level Recognition (71%) in clasamentul Romania Corporate Sustainability & Transparency Index (CST Index) 2022, Programul de CSR “Impreuna in Slujba Binelui” a primit Gold Recognition la categoria Sanatate in cadrul Community Index 2023, dar si premiul III la CSR Awards 2023, la categoria Campanii interne de CSR. Tot in 2023, Secom® a fost desemnat Furnizor al Casei Regale a Romaniei, iar in 2024 a primit certificarea Best Managed Company.

Despre Secom® Healthcare Group

Secom® Healthcare, companie antreprenoriala romaneasca, este lider de autoritate in solutii de medicina integrativa pe piata locala, organizatia construindu-si, in cei 20 de ani de  activitate, o reputatie solida in domeniul importului si comercializarii de produse premium pentru sanatate si frumusete cu ingrediente studiate, certificate si brevetate la nivel global.

Misiunea Secom® este de a contribui la imbunatatirea sanatatii si a starii de bine a oamenilor prin produse si servicii de inalta calitate, inovatoare si de incredere, livrate intr-o maniera etica de business.

Secom® Healthcare Group este alcatuit din urmatoarele patru diviziii: Secom® – divizia business-to-business, care gestioneaza portofoliul de suplimente alimentare, distributia si promovarea acestuia pe piata din Romania, Secom® Retail – divizia de business-to-consumer, care coordoneaza lantul de 17 magazine fizice Secom® si e-shop-ul secom.ro in care se regaseste tot portofoliul companiei, Good Routine® – brandul de lifestyle de suplimente alimentare, creat de Secom®, care este comercializat in Romania si in alte 8 tari, prin divizia Secom® International Markets.

Secom® Healthcare Group are o echipa de 200 de oameni si un portofoliu divers de sute de produse premium din trei categorii: suplimente alimentare - atat produse realizate de producatori internationali de renume, cat si suplimente Good Routine®, create de Secom®, alimente functionale cu ingrediente ecologice si cosmetice naturale. 

Mai multe detalii pe secom-healthcare.com.

                

Autori

foto
SECOM HEALTHCARE SRL