loader
Schneider Electric s-a clasat pe locul 4 in Gartner’s Top 25 Supply Chain Award

Schneider Electric s-a clasat pe locul 4 in Gartner’s Top 25 Supply Chain Award

Aceasta distinctie vine pe fondul unui an dificil: managerii lanturilor de aprovizionare din intreaga lume au fost nevoiti sa gestioneze perturbarile provocate de pandemie

Schneider Electric, lider in transformarea digitala a managementului si automatizarii energiei, s-a clasat pe locul 4 in topul anual al lanturilor de aprovizionare corporative Gartner.

Schneider Electric se claseaza pentru a 6-a oara in Top 25, iar acest lucru subliniaza eforturile con-stante ale companiei de a-si consolida si digitaliza operatiunile din lantul de aprovizionare.

Aceasta distinctie vine pe fondul unui an dificil: managerii lanturilor de aprovizionare din intreaga lume au fost nevoiti sa gestioneze perturbarile provocate de pandemie, precum si o serie de dezastre legate de vreme, de multe ori fiind in postura de a se adapta rapid si de a regandi operatiunile si mo-dalitatile de lucru traditionale, ca raspuns la circumstantele care se schimbau rapid.

Acest clasament anual Gartner identifica liderii din domeniul lanturilor de aprovizionare si evidentiaza cele mai bune practici ale acestora, punctand in mod special lanturile de aprovizionare care demonstreaza alinierea cu cele trei macrotendinte ale organizatii integrate orientate catre atingerea obiective-lor,  organizatii care genereaza transformari si promoveaza digitalizarea pe lanturile de aprovizionare.

La inceputul acestui an, Schneider a fost recunoscut de Corporate Knights drept cea mai sustenabila companie din lume si a anuntat accelerarea angajamentelor sale ESG si a obiectivelor puternice pentru 2025 de reducere a CO2 cu ajutorul clientilor sai si ecosistemul partener.

Despre Schneider Electric

La Schneider, credem ca accesul la electricitate si la tehnologie, prin intermediul unor solutii inteligente, este un drept fundamental al omului.

Furnizam solutii digitale in domeniul energiei si al automatizarii, in scopul asigurarii eficientei si sustenabilitatii. Imbinam cele mai bune tehnologii de automatizari, software si servicii integrate pe zona energetica in timp real, pentru locuinte, cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul sa descoperim posibilitatile infinite ale unei comunitati deschise, globale, inovatoare, care ne impartaseste telul si valorile.

www.se.com/ro

Autori

foto
SCHNEIDER ELECTRIC ROMANIA SRL