loader
Cargus achizitioneaza QeOPS pentru a-si consolida serviciile de e-fulfillment si logistica

Cargus achizitioneaza QeOPS pentru a-si consolida serviciile de e-fulfillment si logistica

Achizitia va consolida oferta de servicii Cargus cu valoare adaugata pentru clientii sai, in linie cu investitiile strategice ale companiei din ultimii doi ani

(„Compania”) anunta ca a ajuns la un acord definitiv pentru a achizitiona o participatie majoritara din EOPS SOLUTIONS S.R.L. („QeOPS”), in timp ce fondatorii acesteia vor detine un pachet de actiuni minoritar. QeOPS este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de e-fulfillment si solutii personalizate de logistica din Romania.

Achizitia va consolida oferta de servicii Cargus cu valoare adaugata pentru clientii sai, in linie cu investitiile strategice ale companiei din ultimii doi ani, concentrate pe digitalizare si imbunatatirea experientei generale a clientilor. Mai mult, tranzactia subliniaza angajamentul companiei fata de segmentul de comert electronic, care se asteapta sa isi continue trendul ascendent, printr-o crestere de cate doua cifre in urmatorii ani.

Jaroslaw Sliwa, CEO Cargus, a declarat: „Achizitia permite Cargus sa isi extinda oferta de servicii, oferind clientilor nostri servicii de e-fulfillment personalizate si sa ne sustina in continuare angajamentul fata de digitalizarea si eficientizarea operatiunilor. Suntem incantati de acest parteneriat si asteptam cu nerabdare sa lucram impreuna cu Paul si echipa QeOPS.”

Paul Copil, co-fondator si CEO al QeOPS, a adaugat: „Suntem incantati sa colaboram cu Cargus in urmatoarea faza de crestere a ecosistemului de comert electronic din Romania. In viziunea noastra, capabilitatile si infrastructura Cargus, combinate cu accentul QeOPS pe fulfillment, vor permite grupului rezultat din aceasta tranzactie sa ofere cele mai bune solutii specializate clientilor ambelor companii.”

Paul Copil, co-fondator si CEO al QeOPS, va pastra o participatie minoritara semnificativa si va continua sa conduca QeOPS in urmatoarea sa faza de crestere, cu sprijinul Cargus.

Despre Cargus

Cargus este cea mai experimentata companie de pe piata de servicii de curierat rapid din Romania. Compania s-a extins de-a lungul celor 30 de ani de activitate, avand in prezent peste 5.000 de angajati si colaboratori care ofera servicii de curierat persoanelor fizice si juridice printr-o retea nationala de 56 centre Ship & Go, unde clientii pot ridica sau depune colete spre livrare, 5 centre nationale de sortare, 51 centre operationale si o echipa de peste 2.450 curieri care efectueaza peste 40 milioane de livrari pe an.

Pentru mai multe detalii, vizitati website-ul Cargus si pagina de Facebook Cargus.