loader
Schneider Electric prezinta gama TransferPacT, comutatoare de sursa automate de pana la 630 A

Schneider Electric prezinta gama TransferPacT, comutatoare de sursa automate de pana la 630 A

Familia de produse TransferPacT este disponibila in doua variante diferite: Automat, Activ Automat si Remote

Schneider Electric prezinta noile echipamente de comutare a sursei (ATSE) din gama TransferPacTTM, de pana la 630 A – o gama de comutatoare automate de sursa, inteligente, de mare viteza, care reduc numarul de situatii legate de intreruperile alimentarii cu energie electrica si comuta intre diferite surse.

Familia de produse TransferPacT este disponibila in doua variante diferite: Automat, Activ Automat si Remote. TransferPacT Automat ofera setari rapide si o interfata usor de vizualizat, in timp ce TransferPacT Automat Activ ofera o functionalitate mai cuprinzatoare, avand un controler si afisaj incorporat, dar si optiunea de extindere la un HMI extern.

Scalabilitatea pe care o ofera TransferPacT permite unui utilizator sa extinda o solutie de comutare a surselor, adaugand noi module de comutare pe masura ce creste cererea, iar actualizarile pot fi programate fara intreruperea alimentarii.

Caracteristicile TransferPacT includ:

• Disponibilitate si eficienta sporite ale energiei electrice, sustinute de conectivitate si securitate cibernetica;

• Timpul de functionare este maximizat cu ajutorul unei tehnologii inovatoare care asigura viteze de transfer de <500 ms;

• Dispozitive compacte si robuste ce asigura disponibilitatea energiei electrice, putand perfoma in conditii dificile – la temperaturi de operare intre -25°C si +70°C;

• Tehnologie ce faciliteaza instalarea si punerea in functiune cu 30% mai rapid;

• Management optimizat al energiei prin transferul sarcinii catre o alta sursa in functie de cerintele externe (contract cerere/ raspuns etc.);

• Conform cu standardul IEC 60947-6-1, TransferPacT respecta toate criteriile de performanta si siguranta.

Solutiile EcoStruxureTM - furnizate de asemenea de Schneider Electric si bazate pe IoT - colecteaza si analizeaza datele ATSE in timp real, prin intermediul conectivitatii wireless, oferind operatorilor o analiza proactiva – mai degraba decat preventiva – a intretinerii.

Avand in vedere performanta sa robusta si fiabila, care mentine continuitatea alimentarii cu energie electrica, TransferPacT a fost conceput special pentru instalatiile electrice in care siguranta si functionarea sistemului in parametri optimi sunt aspecte critice:

• Sectorul comercial si de servicii (sali de operatie in spitale, sisteme de siguranta pentru cladiri, sali de calculatoare pentru banci si companii de asigurari, sisteme de iluminat de urgenta etc.)

• Industrie (linii de asamblare, sali de masini pe nave, auxiliare critice in centrale termice etc.)

• Infrastructura (instalatii portuare si feroviare, sisteme de iluminat piste, sisteme de control pe santierele militare etc.)

• Cladiri si infrastructura care necesita asigurarea continuitatii serviciilor, dar si optimizare a costurilor: birouri, companii mici si mijlocii.

Stim cu totii ca instalatiile din cladirile de importanta critica, precum spitalele, aeroporturile si centrele de date trebuie sa functioneze in orice moment, continuitatea furnizarii de energie electrica in orice circumstante fiind cea mai importanta cerinta pentru acestea. Tinand cont de asta, la Schneider Electric am creat o noua generatie TransferPacT”, spune  Lucian Enaru, Country Manager Schneider Electric Romania. „Aceasta asigura functionarea in cele mai dure medii si permite partenerilor nostri electricienii sa-si optimizeze timpul de instalare si punere in functiune cu pana la 30%. Ulterior instalarii, cu solutiile noastre inteligente, operatorii pot asigura intretinerea proactiva a instalatiilor pentru economii suplimentare si o functionare fara intrerupere.”

Despre Schneider Electric

Schneider Electric Romania este subsidiara locala a companiei Schneider Electric, una dintre cele mai performante si mai longevive organizatii, care aniverseaza anul acesta 25 de ani de activitate. Cu un portofoliu de clienti din cele mai diverse domenii economice – de la industria grea la retail, de la constructii la IT- compania furnizeaza in prezent in Romania produse si servicii pe patru piete, toate mari consumatoare de energie electrica si cu obiective de eficientizare a consumului: piata de cladiri comerciale si rezidentiale, piata de industrie, cea de infrastructura si piata de retele si centre de date. Conform datelor globale, aceste patru piete acopera 70% din consumul energetic mondial, iar Schneider Electric furnizeaza pentru toate solutii si sisteme de automatizare si optimizare a consumului.

Avand 300 de angajati care urmeaza cariere locale si internationale, Schneider Electric Romania coordoneaza in prezent un grup de tari care include Armenia si Republica Moldova. Prin intermediul Bucharest Hub, organizatia locala asigura asistenta specializata in 16 limbi pentru clientii Schneider Electric din 25 de tari.

www.se.com/ro/ro/ 

Autori

foto
SCHNEIDER ELECTRIC ROMANIA SRL