loader
Schneider Electric ocupa locul 1 in Top 25 Gartner® Supply Chain: Europa Top 15, pentru al treilea an consecutiv

Schneider Electric ocupa locul 1 in Top 25 Gartner® Supply Chain: Europa Top 15, pentru al treilea an consecutiv

Aceasta ultima recunoastere vine dupa anuntul de luna trecuta conform caruia compania s-a clasat pe locul al doilea in clasamentul global Gartner

Schneider Electric, liderul global in managementul si automatizarea energiei, s-a clasat pe primul loc in Top 25 Gartner Supply Chain: Europe Top 15, pastrandu-si pozitia si pentru al treilea an consecutiv.

Aceasta ultima recunoastere vine dupa anuntul de luna trecuta conform caruia compania s-a clasat pe locul al doilea in clasamentul global Gartner si prezinta cele mai bune practici din Top 15 Europe lanturi de aprovizionare ale companiilor pentru 2022, coroborat cu Gartner Supply Chain Global Top 25 pentru 2022.

Credem ca aceasta recenta recunoastere din partea Gartner si a confratilor nostri din industrie are o importanta semnificativa, avand in vedere mediul extrem de volatil si perturbator cu care s-au confruntat lanturile de aprovizionare in ultimul an”, a declarat Stephane Poittevin, Senior Vice President Global Supply Chain Europe, Schneider Electric. „Angajamentul nostru fata de clientii nostri si fata de planeta ne obliga sa continuam sa investim in lantul nostru de aprovizionare pentru o mai mare rezistenta si sustenabilitate.”

Sustenabilitatea se afla in centrul scopului si misiunii Schneider Electric si este primul pilon al strategiei companiei pentru lantul de aprovizionare, STRIVE (Sustainable, Trusted, Resilient, Intelligent, Velocity and Efficiency). Acum, in al doilea an, compania si-a accelerat transformarea pentru a deveni cea mai agila, inovatoare, axata pe client si pe impactul asupra planetei.

La inceputul acestui an, Schneider a fost recunoscut de Gartner in cadrul Power of the Profession™ Supply Chain Awards, pentru lantul sau de aprovizionare Adaptive Machine Learning Driver ‘Self-Healing’ in categoria Process or Technology Innovation of the Year. Platforma Schneider optimizeaza parametrii legati de performanta, cum ar fi cantitatea stocului de siguranta, cantitatile minime de comanda si timpii de livrare in timp real, prin invatarea automata. Acest lucru a dus la economii de peste 100 de milioane de euro.

La inceputul acestui an, fabrica Schneider din Le Vaudreuil, Franta, a fost recunoscuta drept Sustainability Lighthouse de catre Forumul Economic Mondial – a doua reusita pentru Schneider Electric, doar din sase la nivel mondial.

Despre Gartner Top 25 Supply Chain

Supply Chain Top 25 cuprinde doua componente principale: performanta afacerii si opinia. Performanta afacerii sub forma de date financiare publice si ESG (de mediu, sociale, guvernanta) ofera o perspectiva asupra modului in care companiile au performat in trecut, in timp ce componenta de opinie ofera o imagine de ansamblu asupra potentialului din viitor si reflecta leadership-ul in comunitatea profesionistilor din lanturile de aprovizionare. Aceste doua componente sunt combinate intr-un scor total compus.

Analistii Gartner obtin o lista de companii dintr-o combinatie a Fortune Global 500 si Forbes Global 2000. In efortul de a mentine lista de companii evaluate la un nivel gestionabil, a fost aplicat un prag general anual de venituri de 12 miliarde USD.

Despre Schneider Electric

La Schneider, credem ca accesul la electricitate si la tehnologie, prin intermediul unor solutii inteligente, este un drept fundamental al omului.

Furnizam solutii digitale in domeniul energiei si al automatizarii, in scopul asigurarii eficientei si sustenabilitatii. Imbinam cele mai bune tehnologii de automatizari, software si servicii integrate pe zona energetica in timp real, pentru locuinte, cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul sa descoperim posibilitatile infinite ale unei comunitati deschise, globale, inovatoare, care ne impartaseste telul si valorile.

www.se.com/ro 

Autori

foto
SCHNEIDER ELECTRIC ROMANIA SRL