loader
Schneider Electric lanseaza un program pentru furnizorii de solutii IT axat pe Managed Power Services

Schneider Electric lanseaza un program pentru furnizorii de solutii IT axat pe Managed Power Services

Schneider Electric anunta lansarea programului Edge Software & Digital Services - o suita completa de beneficii, instrumente de asistenta si certificari, care permite furnizorilor de solutii IT sa-si dezvolte activitatile de Managed Power Services

• Programul Edge Software & Digital Services ofera beneficii financiare, activare si asistenta furnizorilor de solutii IT pentru a-si dezvolta activitatea de MPS

• Furnizorii de solutii IT pot accesa portofoliul de software IT EcoStruxure™ si serviciile digitale Schneider Electric, cursuri de certificare gratuite si un ghid electronic privind crearea si dezvoltarea unei activitati de MPS - cu venituri potentiale de 1,5 ori mai mari decat costul tehnologic initial

Schneider Electric, liderul global in transformarea digitala a   managementului si automatizarii energiei, anunta lansarea programului Edge Software & Digital Services - o suita completa de beneficii, instrumente de asistenta si certificari, care permite furnizorilor de solutii IT sa-si dezvolte activitatile de Managed Power Services. Formulat ca raspuns la cresterea semnificativa a Edge computing, acest nou program permite stabilirea de fluxuri de venituri recurente, oferind servicii de monitorizare si gestionare de la distanta a infrastructurii fizice in retelele clientilor lor, utilizand software-ul EcoStruxure si serviciile digitale Schneider Electric. Acest nou program Edge Software & Digital Services face parte din premiatul program de parteneriat „mySchneider IT Solutions”, cunoscut anterior sub numele de APC Channel Partner Program.

Potrivit Gartner, se estimeaza ca pana in 2025, 75% din datele generate de companiile mari vor fi    create si prelucrate in afara unui centru de date traditional sau cloud. Cu toate acestea, deoarece     infrastructura Edge este raspandita geografic, si adesea nu beneficiaza de asistenta IT la fata locului, necesita invariabil monitorizarea si gestionarea de la distanta. Acest lucru deschide calea pentru   oportunitati majore in vanzarea serviciilor de administrare a energiei. Cu toate acestea, astazi, doar 27% din furnizorii de solutii IT ofera servicii de gestionare a energiei.

Accelerarea Edge computing prezinta o oportunitate enorma pentru furnizorii de solutii IT de a-si creste fluxurile de venituri recurente prin vanzarea Managed Power Services”, a declarat David Terry, vicep-resedintele IT Channels, Schneider Electric Europa. „Am construit un program cuprinzator pentru parteneri, care simplifica si accelereaza pasii necesari pentru a-si configura serviciile de gestionare a energiei. Acest lucru le va permite partenerilor sa raspunda nevoilor clientilor lor, prin monitorizarea si gestionarea eficienta a site-urilor edge ale clientilor lor, considerate acum prioritati esentiale."

Motive de utilizare a Managed Power Services

Piata serviciilor gestionate s-a extins semnificativ in ultimul deceniu si acum reprezinta aproape 160 de miliarde de dolari din veniturile IT gestionate prin intermediul furnizorilor de solutii IT. Prin Managed Power Services, furnizorii de solutii IT pot crea noi fluxuri de venituri prin monitorizarea si gestionarea activelor de infrastructura fizica ale clientilor din mediul edge. Aceasta include elementele de putere, racire, mediu si securitate fizica. Mai mult, furnizorii de solutii IT pot ajuta la imbunatatirea fiabilitatii acestor site-uri cu intretinere proactiva si la identificarea actualizarilor hardware, pentru a contribui la reducerea cheltuielilor operationale ale clientilor.

Resurse pentru a ajuta partenerii IT sa furnizeze servicii de gestionare a energiei

Programul Edge Software & Digital Services ofera partenerilor acces gratuit la resurse, inclusiv Ghidul esential pentru dezvoltarea afacerii cu servicii de alimentare gestionate, un ghid pas cu pas care permite furnizarea fara probleme de servicii gestionate. Programul ofera, de asemenea, doua noi cai de certificare, adaptate atentiei specifice partenerilor, fie pentru revanzarea de software si servicii, fie pentru monitorizarea si gestionarea serviciilor complete. Ambele certificari sunt concepute pentru a valorifica competentele serviciilor energetice gestionate de parteneri, indiferent de stadiul si abilitatile actuale de afaceri.

Partenerii certificati au acces la un Partner Success Manager, care ii va indruma. Toti participantii la program au acces la instrumente de proiectare, precum si la Schneider Electric Exchange Platform, o platforma de afaceri deschisa care conecteaza experti din industrie si parteneri de tehnologii, pentru a spori pozitionarea competitiva si inovarea in afaceri.

Software-ul si serviciile digitale EcoStruxure ofera flexibilitate si scalabilitate

Software-ul si serviciile digitale EcoStruxure ofera flexibilitate in serviciile gestionate pentru a permite furnizorilor de solutii IT sa isi extinda activitatea, in functie de nevoi. Construit pe baza nevoilor   partenerilor, acest portofoliu flexibil si personalizabil le permite furnizorilor de solutii IT sa ofere monitorizare avansata la distanta 24/7 si asistenta la distanta/la fata locului, cu optiunea de a-si valorifica investitiile in servicii sau catre expertii in servicii Schneider. Portofoliul de servicii digitale Schneider Electric este activat de platforma EcoStruxure IT, care asigura implementarea, monitorizarea si intretinerea serviciilor edge. Furnizorii de solutii IT mySchneider pot selecta si adauga software-uri si servicii digitale, astfel incat sa poata construi o solutie care se potriveste cel mai bine modelului lor de afaceri si nevoilor clientilor.

Pentru a afla mai multe despre programul Edge Software & Digital Services, furnizorii de solutii IT pot vizita pagina programului.

„Ghidul esential pentru dezvoltarea afacerii cu servicii de gestionare a energiei” este disponibil aici.

Pentru mai multe informatii despre EcoStruxure IT Software & Digital Services, accesati site-ul web.

Despre Schneider Electric

La Schneider, credem ca accesul la electricitate si la tehnologie, prin intermediul unor solutii inteligente, este un drept fundamental al omului.

Furnizam solutii digitale in domeniul energiei si al automatizarii, in scopul asigurarii eficientei si sustenabilitatii. Imbinam cele mai bune tehnologii de automatizari, software si servicii integrate pe zona energetica in timp real, pentru locuinte, cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul sa descoperim posibilitatile infinite ale unei comunitati deschise, globale, inovatoare, care ne impartaseste telul si valorile.

Autori

foto
SCHNEIDER ELECTRIC ROMANIA SRL