loader
Schneider Electric isi extinde solutiile de management al infrastructurii centrelor de date cloud (DCIM) cu EcoStruxure™ IT Advisor

Schneider Electric isi extinde solutiile de management al infrastructurii centrelor de date cloud (DCIM) cu EcoStruxure™ IT Advisor

Ilustrand urmatoarea etapa a extinderii platformei IT EcoStruxure, IT Advisor se concentreaza pe eficientizarea managementului si a operatiunilor centrelor de date

• Solutia simplifica implementarea - se instaleaza in cloud sau la sediul clientului, cu acces imediat la informatii

• Aplicatii intotdeauna actualizate si securitate IT, cu acces de oriunde si  oricand

• Modelul de tip abonament elimina costurile in avans

Schneider Electric, lider in transformarea digitala a managementului energiei si automatizarii, a lansat EcoStruxure™ IT Advisor. Folosind puterea cloud-ului, EcoStruxure IT Advisor ofera o modalitate simplificata de a implementa  un management al centrelor de date accesibil  de oriunde si oricand.

Disponibil oriunde in lume

Ilustrand urmatoarea etapa a extinderii platformei IT EcoStruxure, IT Advisor se concentreaza pe eficientizarea managementului si a operatiunilor centrelor de date. Acest instrument de planificare si modelare bazat pe  tehnologia cloud le permite operatorilor de mari centre de date si facilitati de colocare sa-si reduca cheltuielile operationale si sa maximizeze timpul de functionare prin optimizarea capacitatii, analizarea impactului de business si automatizarea fluxurilor de lucru.

Arhitecturile hibride determina industria sa regandeasca modul in care este gestionata si operata infrastructura centrelor de date", declara Kim Povlsen, Vice President and General Manager, Digital Services and Software, Schneider Electric. „EcoStruxure IT Advisor raspunde acestei nevoi, oferind clientilor un software puternic de planificare si modelare a centrelor de date in cloud sau la sediul clientului, accesibil de oriunde si livrat cu un model flexibil de abonament".

Principalele caracteristici si avantaje ale EcoStruxure IT Advisor:

Gestionarea activelor pentru inventarierea exacta: datele sunt afisate pentru acces instantaneu la detaliile exacte ale dispozitivului si la caracteristicele activelor

Planificarea riscului pentru gestionarea proactiva a incidentelor: Raportul Analiza Impactului arata modul in care incidentele pot avea impact asupra dispozitivelor si a infrastructurii.

Managementul schimbarilor pentru toate mutarile, adaugarile si modificarile asupra activelor: Automatizarea fluxului de lucru asigura reducerea erorilor umane si implementarea celor mai bune practici.  

Pentru furnizorii de servicii de colocare, EcoStruxure IT Advisor ofera o vedere la nivelul podelei - incluzand delimitarea zonelor, rack-uri si dotari IT, impreuna cu rapoarte detaliate de utilizare a podelei si a rafturilor.

EcoStruxure IT Advisor este disponibil la nivel global si extinde platforma IT EcoStruxure, care include EcoStruxure IT Expert, un software securizat, de monitorizare de oriunde si oricand, cu vizibilitate asupra tuturor activelor de infrastructura fizica cu activare IoT si EcoStruxure Asset Advisor, Aceasta ofera monitorizarea 24x7 de catre biroul global de servicii Schneider Electric sau prin reteaua noastra de parteneri.

Pentru mai multe informatii despre EcoStruxure IT Advisor, vizitati site-ul nostru,

Despre EcoStruxure™

EcoStruxure este arhitectura si platforma deschisa, interoperabila, conectata la IoT de la Schneider Electric. EcoStruxure ofera mai multa valoare clientilor pe segmentele siguranta, fiabilitate, eficienta, sustenabilitate si conectivitate. EcoStruxure foloseste cele mai noi inovatii din IoT, mobilitate, senzori, cloud, analytics si securitate cibernetica pentru a livra inovatie la orice nivel. Acest lucru include produse conectate, tehnologii pentru edge, aplicatii, analytics si servicii. Platforma EcoStruxure a fost implementata in peste 480.000 de situri, cu ajutorul a peste 20.000 de integratori de sisteme si conectand peste 1,6 milioane de echipamente, gestionate prin intermediul a peste 40 de servicii digitale.

Despre Schneider Electric

La Schneider, credem ca accesul la electricitate, prin intermediul unor solutii inteligente, si la tehnologie este un drept fundamental al omului. Le oferim tuturor ocazia de a face mai multe lucruri cu mai putine resurse, asigurand prezenta vietii oriunde, oricand si pentru oricine - Life is On!  

Furnizam solutii digitale in domeniul energiei si al automatizarii, in scopul asigurarii eficientei si sustenabilitatii. Imbinam cele mai bune tehnologii pe zona energetica, de automatizari in timp real, de software si servicii integrate pentru locuinte, in cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul sa descoperim posibilitatile infinite ale unei comunitati deschise, globale, inovatoare, care ne impartaseste telul si valorile noastre de incluziune si imputernicire.

Autori

foto
SCHNEIDER ELECTRIC ROMANIA SRL