loader
Schneider Electric anunta UPS-ul trifazat Galaxy VS cu module interne de baterii inteligente, pentru eficienta si disponibilitate sporita

Schneider Electric anunta UPS-ul trifazat Galaxy VS cu module interne de baterii inteligente, pentru eficienta si disponibilitate sporita

Galaxy VS cu module interne de baterii este disponibil la nivel mondial, cu exceptia Chinei si Japoniei

● Solutie de densitate mare, acomodata intr-un singur rack, raspunde nevoilor aplicatiilor de tip EDGE, fiind potrivita si pentru aplicatii critice

● Noua tehnologie inteligenta a modulelor de baterii, imbunatateste disponibilitatea si ofera mai multa flexibilitate

● Pana la 99% eficienta reducand costul total de exploatare

● Solutie Green Premium™ pentru performante durabile

● EcoStruxure™ Ready simplifica monitorizarea si gestionarea echipamentului

Schneider Electric, lider in transformarea digitala a managementului energiei si in au-tomatizare, a prezentat prima versiune a echipamentului de tip UPS Galaxy VS trifazat, cu module de baterii interne inteligente. Galaxy VS este un UPS trifazat extrem de eficient, modular, usor de instalat, conceput pentru a satisface cerintele de securitate in electroalimentare din mediile IT, comerciale si industriale.

Noul Galaxy VS 10-50 kW cu module de baterii interne inteligente, imbunatateste disponibilitatea echipamentului, oferind flexibilitate sporita in configurarea bateriilor si monitorizarea acestora. Bateriile sunt dispuse sub forma de siruri redundante si dispun de o functie de auto-configurare. De ase-menea, acest nou model reduce riscurile, asigurandu-se ca sarcinile critice sunt intotdeauna protejate cu perioade de autonomie previzibile si redundanta pentru baterii. Are o amprenta compacta, optimi-zata prin integrarea bateriilor in unitatea UPS, ceea ce il face ideal pentru cerintele unice de tip EDGE sau pentru infrastructurile critice.

Galaxy VS cu module interne de baterii este disponibil la nivel mondial, cu exceptia Chinei si Japoniei. In functie de cerintele de putere si timpul de functionare, exista doua optiuni ale unitatii, oferind 10-50 kW (400V), 10-25 kW (208V) si 20-50 kW (480V). Serviciul de punere in functiune este inclus pentru a garanta performanta, calitatea si siguranta sistemului. Galaxy VS a fost introdus pentru prima data in aprilie 2019 pentru bateriile externe care suporta 20-100 kW (400V/480V) si 10-50 kW (208V).

Cu eficienta sa impresionanta si modulele interne de baterii inteligente, impreuna cu EcoStruxure Ready, ultimul model Galaxy VS este o alegere inovatoare si flexibila pentru utilizatorii finali, distribuitori, parteneri si integratori din medii diverse, in special aplicatii de tip EDGE si infrastructuri critice”, spune Christopher Thompson, vice president, 3 Phase Line of Business, Schneider Electric. „Prin integrarea functiilor inteligente, precum autoconfigurarea si monitorizarea temperaturii, acest nou Galaxy VS este alegerea optima pentru a obtine o disponibilitate crescuta fara a sacrifica performanta.”

Avantajele suplimentare ale Galaxy VS includ:

● Ocupa un spatiu redus: Designul compact si accesul frontal complet pentru service il fac ideal pentru spatiile inguste.

● Disponibilitate maxima datorita arhitecturii modulare: Componentele critice ale sistemului sunt construite modular pentru un service mai rapid si toleranta la erori.

● Economii de costuri: Are o eficienta de pana la 99% atunci cand este operat in modul brevetat ECOnversion de Schneider Electric, permitandu-le utilizatorilor sa isi recupereze in-vestitia initiala in termen de doi, pana la trei ani, prin economii de energie (in functie de mod-el).

● Timp de functionare sporit si mentenanta simplificata: Componentele critice ale sistemului sunt construite modular pentru un service mai rapid si toleranta la erori. Acest lucru ofera re-dundanta interna la niveluri reduse de incarcare si un timp mult mai scurt pentru reparatii.

● EcoStruxure Ready: Il face usor de gestionat, cu vizibilitate globala asupra performantei si parametrilor echipamentului, asistat de un birou de servicii expert 24x7, folosind software-ul de management de generatie noua, EcoStruxure IT Expert si EcoStruxure Asset Advisor.

● Green Premium certified ofera, din fabricatie, o performanta durabila a afacerii.

Pentru mai multe informatii, vizitati pagina de prezentare a Galaxy VS.

Despre Schneider Electric

La Schneider, credem ca accesul la electricitate, prin intermediul unor solutii inteligente, si la tehnologie este un drept fundamental al omului. Le oferim tuturor ocazia de a face mai multe lucruri cu mai putine resurse, asigurand prezenta vietii oriunde, oricand si pentru oricine - Life is On!  

Furnizam solutii digitale in domeniul energiei si al automatizarii, in scopul asigurarii eficientei si sustenabilitatii. Imbinam cele mai bune tehnologii pe zona energetica, de automatizari in timp real, de software si servicii integrate pentru locuinte, in cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul sa descoperim posibilitatile infinite ale unei comunitati deschise, globale, inovatoare, care ne impartaseste telul si valorile noastre de incluziune si imputernicire.

www.se.com/ro

Autori

foto
SCHNEIDER ELECTRIC ROMANIA SRL