loader

SAP si Microsoft accelereaza transformarea digitala in cloud printr-un nou parteneriat

SAP (NYSE: SAP), liderul mondial pe piata de solutii software de business si tehnologie, impreuna cu Microsoft Corp. (Nasdaq: MSFT) au incheiat un parteneriat pentru a oferi sprijin companiilor in integrarea platformelor SAP HANA si Microsoft Azure, cu scopul de a simplifica modul de lucru al angajatilor. Planurile comune ale celor doua companii presupun simplificarea gestionarii si sporirea securitatii datelor in Microsoft Office 365 cu ajutorul solutiilor cloud ale SAP.

Prin noua optiune de implementare a platformei SAP HANA in cadrul Azure, organizatiile din toate industriile vor putea sa dezvolte aplicatii-cheie si sa obtina o analiza digitala a datelor la scara globala, ceea ce le ofera posibilitatea de a face fata celor mai mari si mai solicitante volume de productie.


”Industria IT prinde o noua forma, caracterizata de parteneriate strategice care ofera noi oportunitati de crestere a productivitatii clientilor, eliminand anumite limitari ale platformelor si aplicatiilor traditionale. Astfel, SAP si Microsoft lucreaza impreuna pentru a crea o noua experienta pentru utilizatorul final, construita in ideea de a livra confort si agilitate la un nivel fara precedent. Atestarea serviciilor de infrastructura Microsoft Azure pentru SAP HANA, alaturi de noua integrare dintre Microsoft Office 365 si solutiile cloud ale SAP sunt emblematice pentru aceasta schimbare de paradigma in activitatea companiilor”, a declarat Bill McDermott, CEO SAP.

 


In fiecare zi, milioane de profesionisti lucreaza in programe Microsoft si SAP, creand documente, citind e-mail-uri, completand rapoartele de cheltuieli, facturand pentru furnizori si asa mai departe.

 

Noul parteneriat dintre cele doua companii va combina comunicarea prin Office 365, colaborarea angajatilor, calendarul de business, documentele si alte date cruciale cu solutii cloud de la SAP, printre care Concur, SAP Fieldglass, SAP SuccessFactors si SAP Ariba, ajutand angajatii sa lucreze mult mai eficient.
 

Autori

foto
SAP ROMANIA SRL