loader

Safety Broker estimeaza afaceri de peste 30 de milioane de euro pana la finele anului

Compania de brokeraj in asigurari Safety Broker a intermediat, in noua luni, prime de asigurare de circa 23,5 milioane de euro, cu aproximativ 50% mai mult decat in perioada corespondenta a anului precedent, si estimeaza peste 30 de milioane de euro prime intermediate pana la finele lui 2012.

Potrivit unui comunicat al companiei, remis marti AGERPRES, Safety Broker a depasit deja rezultatele financiare din intreg anul precedent. Pe tipuri de asigurari, 62% din primele intermediate reprezinta polite de raspundere civila auto (RCA), 23% asigurari auto CASCO, in timp ce asigurarile de locuinte constituie 9,2% din afacerile companiei.

 

'Estimam ca, pana la sfarsitul acestui an, vom intermedia prime de peste 30 de milioane de euro, depasind obiectivele pe care ni le-am stabilit la inceputul exercitiului financiar. Rezultatele obtinute ne permit sa ne acceleram si mai mult extinderea teritoriala - obiectivul fiind ca, pana la sfarsitul acestui an, sa avem birouri in toate judetele din Romania', a declarat Viorel Vasile, managing partner al Safety Broker.

 

Compania dispune de una dintre cele mai dezvoltate retele teritoriale de sucursale si agentii, fiind prezenta cu o echipa de peste 500 de specialisti in Bucuresti, Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Brasov, Buzau, Calarasi, Caras - Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vrancea. Dezvoltarea afacerilor Safety Broker a fost dublata si de intarirea echipei manageriale - prin atragerea constanta de specialisti, marcand astfel trecerea la o noua etapa de dezvoltare a organizatiei. 'Odata cu dezvoltarea accelerata a companiei am decis sa investim si in introducerea Sistemului de Management al Calitatii ISO 9001, avand in vedere ca mentinerea si imbunatatirea serviciilor oferite clientilor nostri au la baza un mai bun control al proceselor de business', spune oficialul Safety Broker, care apreciaza ca standardul ISO sa fie implementat pana in luna decembrie a acestui an.

 

In prezent, Safety Broker este cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce opereaza in Romania.