loader
Roxana Tisaianu este noul Director General FrieslandCampina Romania

Roxana Tisaianu este noul Director General FrieslandCampina Romania

Incepand cu data de 8 ianuarie 2024, Roxana Tisaianu preia functia de Director General al FrieslandCampina Romania de la Ferenc Szecsko, care a condus compania in ultimii patru ani.

Cu o experienta de peste 25 ani in industria FMCG și retail, Roxana Tisaianu a ocupat numeroase functii de conducere și a contribuit la dezvoltarea unor brand-uri de renume international in companii precum Danone, Coca-Cola, Orkla Foods. Și-a inceput cariera in compania Mercury Promotions, urmata de o pozitie de Trade Marketing Manager la Orkla Foods, iar apoi s-a alaturat companiei Danone, unde a coordonat echipe locale și globale, in Romania, Franta și Olanda. Ulterior, a condus compania Reckitt din pozitia de Director General SEE Health, iar inainte de a prelua conducerea FrieslandCampina Romania a ocupat functia de Integrated Execution Director Eurasia-Middle East in cadrul companiei Coca-Cola. 

“Sunt incantata sa ma alatur echipei FrieslandCampina Romania, recunoscuta pentru lactatele de calitate oferite consumatorilor, in special prin intermediul unuia dintre cele mai puternice și iubite brand-uri romanești, Napolact. Piata de lactate este una foarte competitiva, dar, in același timp, consumul este inca cu mult sub media europeana, are un potential frumos de creștere odata cu orientarea consumatorilor romani tot mai mult catre o alimentatie nutritiva, sanatoasa. Obiectivul meu este sa dam un nou impuls inovativ companiei și categoriilor in care actionam, sa gasim reteta de succes pentru o creștere sustenabila, impreuna cu partenerii noștri, retaileri, fermieri și consumatori”a declarat Roxana Tisaianu, Managing Director FrieslandCampina Romania.

 

Despre FrieslandCampina 

FrieslandCampina Romania este parte a companiei olandeze Royal FrieslandCampina, unul dintre cei mai mari producatori de lactate din lume.  

FrieslandCampina este prezenta pe piata romaneasca cu marcile Napolact, Campina și Dots și ofera o gama larga de produse: lapte de consum, iaurt, branza, unt și gustari pe baza de lapte. 

 

 

Autori

foto
FRIESLANDCAMPINA ROMANIA SA