loader
ROFMA va invita sa traiti o experienta in premiera pentru facility managementul romanesc

ROFMA va invita sa traiti o experienta in premiera pentru facility managementul romanesc

In perioada 9-11 noiembrie 2017 va avea loc la Centrul Expozitional ROMEXPO, in organizarea ROFMA (Asociatia Romana de Facility Management), ROFMEX – Romanian Facility Management Experience Days.

ROFMEX 2017 este primul eveniment de promovare, educatie si know-how dedicat industriei de facility management – domeniu ce integreaza tot ce inseamna administrare, operare si mentenanta spatiu construit – la nivel national. Vorbim de o industrie ce incorporeaza peste 6.500 firme active, cu aproape 130.000 angajati, ce realizeaza o cifra de afaceri de 1.4 miliarde de euro. ROFMEX este, totodata, unicul eveniment din Europa Centrala si de Est ce ofera o perspectiva integrata asupra serviciilor si produselor de ultima ora oferite sectorului de facility management datorita conceptului original.

 

Timp de trei zile, companii, specialisti si autoritati vor interactiona in cadrul celor 4 sectiuni componente: expozitia specializata, conferinta internationala, programul de cursuri certificate ROFMA si Experience Area – simultan showroom si program de demonstratii si vizite de documentare la cladiri reprezentative din Bucuresti, unde participantii vad, ating si examineaza direct cele mai moderne echipamente, produse si solutii utilizate in activitatile de facility management.

 

Conferinta internationala il are ca invitat special pe Peter Ankerstjerne, vicepresedinte ISS, in ultimii ani key speakerul Conferintei Europene de Facility Management, personalitate recunoscuta la nivel international, autor de studii despre evolutia serviciilor de facility management, workplace management si impactul noilor tehnologii asupra acestora.

 

ROFMEX este un eveniment generator de trenduri, cu puternica influenta asupra mediului de afaceri din regiune, unde se vor intalni corporate facility manageri care gestioneaza bugete de milioane de euro anual, reprezentanti ai proprietarilor de cladiri si ai dezvoltatorilor, dar si ai departamentelor de achizitii din marile cladiri, specialisti in facility management si servicii suport, ingineri, tehnicieni, arhitecti, proiectanti si autoritatilor publice.

 

„Vom facilita, prin acest eveniment unic, accesul la informatii specifice, la conferinte si traininguri realizate cu experti nationali si internationali, precum si dezvoltarea relatiilor cu profesionistii internationali reputati”, declara Cristian Vasiliu, director general ROFMA.

 

Autori

foto
ASOCIATIA ROFMA - ASOCIATIA ROMANA DE FACILITY MANAGEMENT