loader
Infinite IT Solutions deschide o filiala in Romania

Infinite IT Solutions deschide o filiala in Romania

Infinite IT Solutions, furnizorul platformei EDInet, isi extinde prezenta in Romania

Dupa ani de prezenta bazata pe parteneriat, compania a decis sa deschida o filiala in Bucuresti. Prin lansarea unei noi unitati, Infinite trimite un mesaj clar - ca Romania este o piata strategica in strategia sa globala.  

 

- In ultimii ani, Infinite a consolidat in mod semnificativ pozitia sa in Romania. In prezent, produsul nostru pilot – sistemul EDInet - este folosit de aproape 1000 de clienti in Romania, inclusiv brandurile precum Mars Romania, Ferrero Romania, Zdrovit Romania sau Azko Nobel Coatings. Cu toate acestea, ofertele noastre de produse sunt mult mai vaste si planificam extinderea portofoliului nostru in Romania. Scopul final este de a oferi clientilor un portofoliu complet de solutii IT integrate, care sa garanteze interoperabilitate si suport companiilor pe toate nivelurile de operatiunile lor de afaceri – comenteazaPawe? Ogorza?ek, Director de Vanzari si Dezvoltare a Afacerilor la Infinite IT Solutions.

 

Prin deschiderea unei filiale in Bucuresti, Infinite intentioneaza sa se concentreze pe furnizarea suportului de prima mana de pentru clienti existenti ai EDInet si a celei mai bune experiente a vanzarilor pentru clientii noi. in plus, compania intentioneaza sa isi extinda prezenta in Europa Centrala si de Est.

 

- Cu noul birou, vom putea cultiva relatii cu clientii existenti intr-un modmai intens. Vad Bucurestiul ca o locatie perfecta pentru noi pentru a intelege mai bine nevoile de zi cu zi ale intreprinderilor din Romania si pentru a reflecta spiritul antreprenorial din Romania in solutiile noastre  IT – explica Micha? Olszewski, CES Manager la Infinite IT Solutions.

 

Initial, noul birou de la PC Center Building, Etaj 5, 9-13 soseaua Bucuresti-Ploiesti, sector 1, Bucuresti, va angaja personalul de suport clienti si de vanzari. 

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL