loader
170 de specialisti IT din 32 de companii din Romania se intrec pe Marea Neagra la singura competitie de sailing dedicata industriei tehnologice

170 de specialisti IT din 32 de companii din Romania se intrec pe Marea Neagra la singura competitie de sailing dedicata industriei tehnologice

Pentru al doilea an consecutiv, Softlead aduna la linia de start pentru Regatta IT pasionatii de tehnologie din 32 companii IT&C din Romania.

Peste 170 de participanti au ales ca in week-end-ul 16-17 septembrie sa puna in valoare strategia, adrenalina si spiritul de echipa intr-o formula inedita, intr-o competitie arbitrata pe mare. Organizate in echipaje, 16 veliere vor iesi in larg din Marina Life Harbour Limanu, pentru a raspunde provocarii de a afla cum arata topul companiilor de IT si in competitiile de sailing. Nume precum: Zitec, Siveco, Brinel SoftTehnica, Société Générale Business Solutions, Executor IT, Piticlic (Infomediapro), Ness Romania, AquaSoft, IntelActSoft, Roweb, NXTServers sau Softlead au desemnat echipele participante pentru anul acesta.

 

“Regatta IT a fost gandit ca un eveniment dedicat profesionistilor din industriile tehnologice, bazat pe un motiv inedit de socializare, cunoastere, atat din perspectiva interna a echipei, cat si din cea a generarii oportunitatilor. Aceasta este miza Softlead pentru industriile IT&C si asa ne dorim sa continuam”, Alexandra Roata, Managing Partner Softlead.

 

Evenimentului i s-au alaturat in calitate de sponsori si parteneri branduri care cred in valorile sportive, in interactiunile naturale dintre oamenii care impartasesc, cu adevarat, aceleasi principii. Nu doar in business, ci si in viata de zi cu zi:
- SetSail: partenerul evenimentului pe mare si pe uscat, prin oferirea ambarcatiunilor care au facut posibil evenimentul
- Zitec: pentru sustinerea celor mai frumoase amintiri ale evenimentului
- Domeniile Samburesti & Aqua Carpatica – pentru cele #1000 denuante ale unei experiente de neuitat
- Ford Romania: pentru rapiditate, lux
- BeanzCafe – pentru gustul autentic de cafea, atat de asteptat in fiecare dimineata
- Molipops: pentru savoare adusa prin arome fresh de inghetata
- ConstantinNautics – partenerul nautic al iubitorilor de mare, prin accesorii cu adevarat speciale
- LifeHarbour – gazda evenimentelor cu specific marin


 

Prieteni si parteneri media ai evenimentului: Wellborn, JetBrains, Internet & Mobile World, Softbinator, Agora, Business24, PR Wave, Radar de Media, Ziare.com, TechBox, DevXCamp, DoingBusiness, Jurnalul de Afaceri.

Autori

foto
SOFTLEAD DEVELOPMENT SRL