loader

Rewe Romania extinde reteaua Penny Market odata cu deschiderea magazinului cu numarul 180

Noul magazin isi asteapta clientii incepand cu 14 septembrie 2016, in orasul Magurele, judetul Ilfov, pe strada Str. Atomistilor nr. 369-375.

Noul magazin se intinde pe o suprafata de 1608 m2, asigura 78 de locuri de parcare, iar echipa formata din 14 angajati este pregatita sa intampine cu zambetul pe buze clientii care trec pragul magazinului.

 

Noua modalitate de organizare a categoriilor de produse surprinde clientii prin varietatea de produse selectionate cu cea mai mare grija – de la fructe si legume, la o gama larga de produse de panificatie si patiserie, dar si o selectie de lactate si branzeturi. In plus, clientii vor avea zi de zi la indemana produse din carne, mezeluri si peste la preturi atractive.

 

Pentru clientii iubitori de retete internationale, noul magazin prezinta o gama speciala de produse, de la sortimentele clasice (paste, sosuri, cafea) si dulciuri, la bauturi fine sau specialitati gastronomice. De asemenea, clientii mereu ocupati vor gasi in noul Penny Market solutii “ready to eat”: mixuri de salate si sosuri delicioase.

 

O noutate pentru clientii noului magazin sunt articolele disponibile in varianta vrac, disponibile la raioanele cu dulciuri si snacks-uri, in zona cu produse congelate, dar si in zona cu mancare pentru animalele de companie.

 

Decorul modern si elegant al noului Penny Market surprinde clientii inca de la primul pas in magazin. Chiar de la intrare ajung in zona produselor non-food, o atractie a magazinului, care asigura o varietate de produse pentru bucatarie sau gradina, textile de casa si articole de menaj.

 

Noul Penny Market din Magurele, judetul Ilfov isi asteapta clientii de luni pana sambata, intre orele 7.00-23.00 si duminica intre orele 8.00-21.00.

Autori

foto
REWE (ROMANIA) SRL