loader

Rebel Brown, expert in business neuroscience, vine la Bucuresti

Rebel Brown, reputat expert in business neuroscience si una dintre cele Top 100 femei in „Computing” la nivel international, sustine pentru prima data la Bucuresti Conferinta Reprogramming the Business Mind for Success.

Manageri de varf si antreprenori vor invata de la Rebel Brown cum sa aplice descoperirile din neurostiinte in elaborarea de strategii inovatoare care sa aduca cele mai bune rezultate pentru organizatia in care activeaza.


„Timp de mai bine de 30 de ani am lucrat cu lideri din organizatii din toata lumea, alaturi de care am obtinut rezultate remarcabile pentru companiile lor, folosind tehnici aplicate din neurostiinte. In experienta mea de consultant, a fost lesne sa observ ca cea mai mare amenintare a unei companii nu este concurenta, ci limitele autoimpuse de manageri si de angajati, precum si rezistenta lor la schimbare. La conferinta si workshop-ul pe care le voi sustine vom afla de ce suntem programati sa nu luam cele mai bune decizii in afaceri si cum schimbam acest lucru folosind tehnici specifice sau care sunt instinctele cheie care limiteaza succesul in afaceri si cum sa trecem peste ele, ca sa avem o afacere profitabila”, spune Rebel Brown, business neuroscience expert, Silicon Valley, SUA.


Timp de peste 25 de ani, Rebel Brown a fost consultant in inalta tehnologie pentru executivi de top, a realizat strategii de piata si de produs si este recunoscuta ca fiind un reputat expert in schimbare organizationala. Rebel Brown a lucrat cu peste 300 de organizatii internationale, stie ce functioneaza si ce nu intr-o companie si, mai ales, cum sa coordonezi echipele pentru a obtine rezultate remarcabile.


Conferinta ‘Reprogramming the business mind for success (www.rebelbrown.ro), care va avea loc pe data de 15 noiembrie la Bucuresti, este prima Conferinta de Business Neuroscience din Romania.


Partenerii evenimentului sunt eJobs, GPeC, Doing Business(parteneri strategici), Business Woman, 9AM News, Nine O’Clock, The Trends (parteneri media). Evenimentul este organizat de Creative&Bright, in parteneriat cu agentia de comunicare Confident Communications.
 

Autori

foto
CREATIVE & BRIGHT SRL