loader

Cel mai important eveniment de afaceri al anului din Cluj-Napoca are loc marti, 27 septembrie 2016 – conferinta nationala BUSINESS to more BUSINESS

Conferinta nationala BUSINESS to more BUSINESS, cel mai important eveniment de afaceri din acest an pentru antreprenorii si managerii regionali se desfasoara la Cluj-Napoca, in data de 27 septembrie 2016, la Grand Hotel Napoca.

Cluj-Napoca reprezinta prima destinatie a seriei de conferinte din aceasta toamna, dupa ce, in prima jumatate a anului, antreprenorii si managerii regionali din Brasov, Iasi, Prahova, Bucuresti, Sibiu si Constanta au descifrat cele mai noi instrumente de consultanta fiscala si strategiile de reactie la schimbarea comportamentului consumatorilor.

 

,,Nu cred ca exista un moment mai bun pentru informatii despre consultanta fiscala si financiara, care vor fi utile in 2017, decat toamna acestui an. Suntem in pragul modificarii Codului Fiscal si, ca si in cadrul evenimentului precedent, cand am intalnit o audienta minunata la Cluj-Napoca, suntem pregatiti sa oferim oamenilor de afaceri prezenti instrumentele necesare pentru a naviga intr-un mediu economic volatil’’, a declarat Dumitru Ion, CEO al Doingbusiness.ro si Kompass Romania.

 

Evenimentul, organizat de Doingbusiness.ro, este structurat in 3 sesiuni: o sesiune plenara dedicata consultantei fiscale, financiare si managementului performant si doua workshopuri dedicate instrumentelor de afaceri din era digitala si platformelor online inteligente care vin in ajutorul departamentelor de vanzari si resurse umane.

 

Printre temele conferintei se regasesc instrumentele pentru asigurarea afacerii si managementul riscului, optimizarea costurilor prin solutii de comunicatii adaptate afacerii, managementul riscului de credit comercial, democratizarea activitatii de descoperire, interpretare si comunicare a datelor relevante despre afacere – asa numitul analytics si cele mai noi solutii pentru accesarea fondurilor europene.

 

Speakerii evenimentului sunt reprezentanti din top managementul celor mai importante companii din Romania: Allianz-Tiriac Asigurari, Telekom Romania, SAS Romania, Coface, Net Brinel (partener Microsoft), 1tedjob si Kompass Romania.

 

Mai multe detalii despre conferinta si despre modalitatile de inregistare online ale participantilor sunt disponibile aici: http://evenimente-2016.doingbusiness.ro/evenimente-viitoare/b2mb-2016-cluj-napoca/.

 

Participarea este gratuita pentru primele doua persoane din cadrul aceleiasi companii, iar evenimentul permite intalniri bilaterale de lucru/ consultanta intre participantii care se inregistreaza si speakerii prezenti la eveniment (de asemenea gratuit).

 

Partenerii conferintei BUSINESS to more BUSINESS Cluj-Napoca sunt: Telekom Romania, Allianz-Tiriac Asigurari, Microsoft Romania, Alpha Bank, Coface Romania, SAS Romania, Net Brinel, Business Lease, 1tedjob si Kompass Romania.

 

Organizatiile suport sunt Asociatia Economistilor Maghiari din Romania si Primaria si Consiliul Local Cluj-Napoca.

Evenimentul este sustinut prin parteneriate media de: AGERPRES, Calendar Evenimente, Revista Cariere, Forbes Romania, Evenimente Biz, Jurnalul de Afaceri, MANPRES, PRBox.ro, RBE Connect, Spatiulconstruit.ro, Manager Express, Transilvania Business, Investclub, Ziarul Faclia, Cluj.com, Radio Romania Cluj, Inspire, Buzzjob si Radio Transilvania.

 

Dupa Cluj-Napoca, seria BUSINESS to more BUSINESS va continua cu evenimentele de la Galati (10 octombrie 2016), Oradea (24 noiembrie 2016) si Timisoara (8 decembrie 2016). Totodata, in luna octombrie 2016, la Bucuresti, Doingbusiness.ro organizeaza evenimentul de referinta CEO Conference, unde vor fi invitati cei mai importanti lideri de companii din Romania si din strainatate.
 

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL