loader
rEvolutia digitala ajunge joi, 12 octombrie, la Craiova

rEvolutia digitala ajunge joi, 12 octombrie, la Craiova

Antreprenorii din Dolj ?i din judetele invecinate participa joi, 12 octombrie 2017, la Craiova, la cea de-a 6 editie a proiectului national Business rEvolution: Digitalizarea - Trend sau Tsunami?.

Evenimentul se va desfa?ura la Hotel Ramada Plaza Craiova, incepand cu ora 9.00 iar agenda completa a conferintei poate fi gasita in pagina dedicata a evenimentului, pe site-ul doingbusiness.ro.

 

,,Oportunitatile nu se intampla pur ?i simplu, ci le creezi’’, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro, organizatorul conferintei. ,,Ii invitam pe antreprenorii din Craiova sa constientizeze pe deplin oportunitatile create de lumea digitala in conditiile in care revolutia digitala pare sa fie cel putin la fel de importanta ca scrisul sau tiparul’’, a adaugat acesta.

 

,,Companiile de astazi trebuie sa dea dovada de agilitate si sa treaca prin propria revolutie pentru a ramane relevante in urmatorii ani, atata timp cat Internetul si tehnologia au schimbat pentru totdeauna conditiile de afaceri’’ crede moderatorul conferintei, jurnalistul economic Radu Soviani.

 

Evenimentul din 12 octombrie 2017, de la Craiova, aduce in fata oamenilor de afaceri tendinte si strategii inovatoare in marketingul digital si identifica directiile de digitalizare si automatizare a proceselor ?i activitatilor din companii, prezentand cele mai noi tehnologii care insotesc transformarea digitala. Nu in ultimul rand, evenimentul identifica si analizeaza situatia economica dar si potentialul pietei locale.

 

Conferinta este structurata in trei sesiuni. Prima, este dedicata analizei si previziunilor economice, strategiilor pentru un management performant si de optimizare a costurilor dar si consultantei fiscale. Raspunde unor intrebari cheie precum: cum identificam noi oportunitati de business in piata, cum putem optimiza costurile, prin solutii smart, adaptate fiecarui tip de business, cum impacteaza noile modificari fiscale bunul mers al afacerii si la ce trebuie sa fim atenti atunci cand vorbim de activitatile fiscale din cadrul companiei. Speakerii acestei sesiuni vor fi: Radu Soviani, Analist si jurnalist economic, Dumitru Ion, CEO Kompass Romania si Doingbusiness.ro, Victor Vasile Voicu, Manager Cloud & Hosting Data Center, Telekom Romania si Alina Necsulescu, Tax Manager, KPMG Romania.

 

Cea de doua sesiune identifica inovatia si digitalizarea ca punte intre tehnologie ?i business-ul traditional. Va raspunde intrebarii esentiale: cum ne adaptam strategia de marketing astfel incat sa le oferim clientilor experiente noi, in conditiile transformarii digitale si a noilor norme legislative (GDPR), exempificand prin situatii concrete: Tudor Galos - Marketing Consultant - Tudor Galos Consulting, Elena Badea si Alexandra Cernian - Valoria Business Solutions, in timp ce Gabriel Vladut, Presedinte ARIES Oltenia, va prezenta care este statusul digitalizarii in Romania si care sunt provocarile si trendurile pe acest segment.

 

Cea de-a treia sesiune - un atelier care exceleaza prin interactivitate, identifica tendintele ?i provocarile pentru domeniul resurselor umane portretizand profilul noii generatii dar si cele mai eficiente practici in atragerea, retinerea si recompensarea celor mai buni angajati.

 

Evenimentul Business rEvolution este sprijinit de Camera de Comert si Industrie Dolj si este realizat in parteneriat cu Telekom Romania, Alpha Bank, Edenred. Valoria, Tudor Galos Consulting, KPMG Romania, ARIES Oltenia si Kompass Romania.

 

Participarea la eveniment este gratuita (pentru doi reprezentanti din fiecare companie) iar inregistrarea se poate face in limita locurilor disponibile, pe site-ul www.doingbusiness.ro, in pagina dedicata evenimentului.

 

Partenerii media ai evenimentului de la Craiova sunt: Agerpres, Transilvania Business, Jurnalul de Afaceri, Financial Market, CARIERE, calendarevenimente.ro, spatiulconstruit.ro, RBE Connect, Prbox.ro, MANPRES, Jurnalul Olteniei. Dupa conferinta de la Craiova, seria Business rEvolution se va incheia cu editia de la Targu Mures (28 noiembrie).


 

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL