loader
Reteaua Penny Market se extinde cu inca 2 unitati si ajunge la 244 de magazine

Reteaua Penny Market se extinde cu inca 2 unitati si ajunge la 244 de magazine

Reteaua de magazine PENNY Market se extinde cu doua unitati in localitatile Macin si Vicovu de Sus. Astfel, reteaua ajunge la 244 de spatii deschise in Romania

Magazinele PENNY Market au un format modern ca urmare a investitiilor companiei in remodelarea intregii retele de magazine sub noul concept, Future Store. In cadrul procesului de remodelare, accentul este pus pe designul modern si elegant, experienta clientilor la cumparaturi fiind imbunatatita datorita reorganizarii categoriilor de produse in asa fel incat sa ofere mai mult spatiu alimentelor proaspete, atent selectionate zi de zi.

Seria deschiderilor din luna august continua cu:

- Penny Market Vicovu de Sus (judetul Suceava), aflat pe Str. Calea Cernauti, nr. 211 H, cu o echipa de 14 de angajati, o suprafata de vanzare de aproximativ 888 m2, 58 de locuri de parcare si patru case de marcat. Magazinul este deschis de luni pana sambata in intervalul 07:30 – 22:00 si duminica intre 08:00 - 20:00.

- Penny Market Macin (judetul Tulcea), pe strada Brailei, nr. 2A. Cei 16 angajati isi asteapta clientii de luni pana sambata in intervalul 07:30 - 22:00 si duminica in intervalul 08:00 - 20:00 in magazinul cu o suprafata de vanzare de 817 m2, 79 de locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilitati, si patru case de marcat.

Cu o strategie de expansiune ambitioasa, produse de calitate ce provin de la furnizori si producatori locali si o atentie constanta la nevoile clientilor, compania si-a propus sa investeasca peste doua miliarde de lei in urmatorii sapte ani pe piata din Romania. 

Pentru mai multe informatii despre promotiile valabile in noile magazine, se poate accesa website-ul oficial la adresele:

- Pentru Penny Market Macin: https://www.penny.ro/offers/leaflet/pliant-macin-kw35

- Pentru Penny Market Vicovu de Sus: https://www.penny.ro/offers/leaflet/pliant-vicovu-de-sus-kw35

Despre PENNY Market

PENNY Market este conceptul de succes al grupului german REWE si unul dintre cei mai activi retaileri din Romania, cu primul magazin deschis pe piata locala in anul 2005. Intreaga retea este deservita de trei centre logistice situate in localitatile Stefanestii de Jos, Turda si Bacau. In prezent, reteaua PENNY Market in Romania este alcatuita din 244 de magazine la nivel national si o echipa dedicata formata din peste 4.500 de angajati.

Autori

foto
PENNY MARKET SRL