loader
Konica Minolta va prezenta noul echipament de productie digitala a etichetelor AccurioLabel 230, in cadrul Labelexpo 2019

Konica Minolta va prezenta noul echipament de productie digitala a etichetelor AccurioLabel 230, in cadrul Labelexpo 2019

Konica Minolta va prezenta intregul flux digital al noului echipament AccurioLabel 230 in cadrul Labelexpo 2019 din Bruxelles, pavilionul 8, standul C12/C19, in perioada 24-27 septembrie

Konica Minolta vizeaza o noua crestere in domeniul IP si vine, astfel, in intampinarea clientilor si partenerilor sai, pentru a-i sprijini in procesul de productie digitala a etichetelor.

Demonstratiile practice realizate pe noul sistem industrial de productie digitala a etichetelor AccurioLabel 230, vor fi prezentate in premiera la  Labelexpo 2019. AccurioLabel 230 raspunde nevoilor crescute ale pietei printr-o serie de imbunatatiri - viteza, flexibilitate si posibilitatea de personalizare. Participantii la targ vor putea asista la intregul proces de productie a unei etichete, de la editare pana la obtinerea produsului finit, inclusiv la realizarea innobilarilor si diferitelor tipuri de finisare.

Principalele elemente de atractie ale standului vor fi demonstratiile practice de valorificare pe zona de innobilare si finisare prin tehnologia MGI, ce vizeaza cresterea impactului productiei de etichete. Potentialul a fost aratat anterior prin intermediul sistemelor DC330MINI de la Grafisk Maskinfabrik si a sistemelor MGI JETVarnish 3D Web Color+, care ofera capabilitati de lacuire, finisare, innobilare si printare in serie.

Konica Minolta va mai prezenta progrese importante pe zona de software, folosind realitatea augumentata prin aplicatia genARate. De asemenea, compania va mai face cunoscut participantilor la targ modul de realizare a etichetelor digitale de la Inkjet Ltd (IIJ), centru oficial de vanzari si asistenta tehnica al Konica Minolta.

AccurioLabel 230, succesorul modelului AccurioLabel 190, este noul echipament industrial de productie digitala a etichetelor ce prezinta imbunatatiri notabile - cresterea vitezei de pana la 73%, productivitate imbunatatita, optiune de supratipar, consum energetic mai bun, pierderi de hartie reduse semnificativ, usurinta remarcabila in utilizare, calitatea superioara a printarii.

Dezvoltat si fabricat impreuna cu firma daneza Grafisk Maskinfabrik, AccurioLabel 230 a fost conceput pe baza tehnologiei AccurioPress. Noul echipament se adreseaza segmentelor mici si mijlocii si este dedicat tipografiilor, furnizorilor de solutii de etichetare si ambalare sau detinatorilor de marci comerciale.

Marti, 24 septembrie, incepand cu ora 15.30, Konica Minolta va prezenta functionalitatile noului echipament AccurioLabel 230 in cadrul conferintei de presa sustinute la Biroul de Presa Labelexpo.

Labelexpo 2019 ne ofera posibilitatea de a expune vizitatorilor targului, in premiera, noul sistem industrial de productie digitala a etichetelor AccurioLabel 230, precum si intregul proces de productie a unei etichete. De asemenea, targul constituie un prilej important de a comunica cu vizitatorii despre experienta si expertiza lor in domeniu si de a le prezenta noul nostru echipament. Suntem o companie orientata catre relatia cu clientii si, drept urmare, ne adaptam permanent nevoilor acestora si adoptam noi tehnologii cu ajutorul lor.” a declarat Edoardo Cotichini, Manager al Diviziei de Printare Industriala a Konica Minolta Business Solutions Europa.

Pe parcursul expozitiei, vizitatorii vor avea ocazia sa asiste la demonstratii practice in care vom arata numeroasele avantaje ale AccurioLabel 230 – usurinta in utilizare, flexibilitatea de productie, posibilitatea de printare a datelor variabile. Totodata, participantii vor beneficia de asistenta si servicii furnizate local, ca parte a abordarii noastre centrate pe clienti si parteneriate.”, a mai adaugat Edoardo Cotichini.

Despre Konica Minolta Business Solutions Romania

Konica Minolta Business Solutions Romania, filiala a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost infiintata la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta Romania, existente pe piata locala inca din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel international dintre Minolta Co. si Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.       

Konica Minolta Business Solutions Romania a pastrat structurile si reteaua de vanzari ale Minolta Romania, beneficiind de experienta a peste 28 ani de existenta pe piata romaneasca si de o retea de distributie de peste 60 de parteneri. Ca in anii precedenti, rezultatele anului 2018 plaseaza Konica Minolta in topul furnizorilor de echipamente de birou din Romania.

Konica Minolta Business Solutions Romania distribuie si asigura servicii pentru echipamente multifunctionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital si ofera Servicii Optimizate de Printare, bazate pe solutii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informatiilor, compania pune la dispozitia clientilor solutii software de ultima generatie in domeniul infrastructurii si securitatii IT atat on premise, cat si in cloud.

Autori

foto
KONICA MINOLTA BUSINESS SOLUTIONS ROMANIA SRL