loader
Renault Group isi reafirma angajamentul fata de saloanele auto internationale

Renault Group isi reafirma angajamentul fata de saloanele auto internationale

Renault Group este mandru sa anunte ca va participa la Salonul Auto International de la Geneva in luna februarie a anului urmator

● In urma succesului inregistrat de Salonul Auto de la Munchen, Renault Group isi reinnoieste angajamentul fata de saloanele auto internationale, marcate de pasiunea pentru automobile si inovatie.

● Renault Group va participa la Salonul Auto de la Geneva si la Salonul Auto de la Paris din 2024, precum si la alte saloane internationale majore din regiunile in care isi desfasoara activitatea.

Domeniul auto trece printr-o serie de schimbari radicale, cu inovatii majore menite sa raspunda provocarilor sociale si ecologice, precum si asteptarilor din ce in ce mai mari ale clientilor. In acest context, saloanele auto devin vitrine ale progreselor majore ca raspuns la transformarea mobilitatii, ramanand in acelasi timp un loc pentru producatori si vizitatori in care isi pot impartasi pasiunea pentru masini.

Renault Group este mandru sa anunte ca va participa la Salonul Auto International de la Geneva in luna februarie a anului urmator. De asemenea, la urmatoarea editie a Salonului Auto de la Paris, Grupul va fi prezent cu marcile Renault, Dacia, Alpine si Mobilize.

Pentru ca pasiunea sa continue, Renault Group mobilizeaza sectorul auto pentru ca aceste evenimente sa reprezinte o reala sarbatoare si sa contribuie la reputatia industriei de profil europene.

Despre Renault Group

Renault Group se afla in avangarda unei mobilitati care se reinventeaza. Avand o expertiza unica in domeniul electrificarii si beneficiind de alianta sa cu Nissan si Mitsubishi Motors, Renault Group se bazeaza pe complementaritatea celor patru marci ale sale – Renault, Dacia, Alpine si Mobilize, si propune clientilor sai solutii de mobilitate durabile si inovatoare. Prezent in peste 130 de tari si avand peste 111.000 de salariati, Grupul  a vandut 2,1 milioane de vehicule in 2022. Obiectivul sau este cel al unei mobilitati care sa ii apropie pe oameni. Pregatit oricand sa faca fata provocarilor, atat pe sosea, cat si in competitie, Grupul este angajat intr-o transformare ambitioasa si generatoare de valoare. Aceasta este centrata asupra dezvoltarii de tehnologii si de servicii inedite, precum si a unei game de autovehicule competitive, echilibrate si electrificate. Preocupat de protejarea mediului inconjurator, Renault Group are ambitia de a ajunge la emisii zero de CO2 in Europa in 2040.

Mai multe informatii : renaultgroup.com

Autori