loader
Dinu Bumbacea revine in PwC Romania ca Partener si coordonator al departamentului Consultanta pentru Afaceri

Dinu Bumbacea revine in PwC Romania ca Partener si coordonator al departamentului Consultanta pentru Afaceri

PwC România anunță că, începând cu 3 februarie, Dinu Bumbăcea revine în companie pe poziția de Partener și Lider al Departamentului de Consultanță pentru Afaceri.

Dinu are peste 27 experiență în servicii profesionale, din care 19 ca Partener. El și-a început cariera în PwC România, unde a petrecut peste 18 ani, iar în ultimii 8 ani a ocupat poziția de Partener și Lider de departament în cadrul altor companii de consultanță.

”Mă bucur să anunț revenirea lui Dinu în PwC România unde și-a început și construit cariera. Este un profesionist recunoscut în mediul de afaceri din România, cu o experiență solidă atât în domeniul consultanței, cât și al gestionării unor echipe mari de specialiști. Am convingerea că Dinu va avea o contribuție importantă la dezvoltarea serviciilor oferite de PwC, precum și la consolidarea echipei noastre de conducere”, a declarat Ionuț Simion, Country Managing Partner PwC România.

Pe parcursul carierei sale, Dinu a coordonat o gamă variată de proiecte de consultanță atât în România, cât și în Europa Centrală și de Est, în diferite industrii incluzând servicii financiare, energie, telecomunicații, servicii de sănătate, sector public și fonduri de investiții.

”Sunt onorat să revin în PwC România, compania în care m-am format profesional. Alături de echipa de consultanță pentru afaceri, voi investi pasiune și timp în dezvoltarea și livrarea de servicii inovatoare clienților noștri, reinventându-ne alături de ei pentru a putea face față provocărilor mediului de afaceri din România. Totodată, ne vom lăsa amprenta asupra comunității printr-o implicare activă în societate”, a spus Dinu Bumbăcea.

Dinu Bumbăcea este absolvent al Facultății de Electronică și Telecomunicații din cadrul Politehnicii București, deține un master în inginerie electrică în cadrul Georgia Institute of Technology SUA și o diplomă de specializare în tratamentul digital al imaginilor de la Supélec Franța.

Autori

foto
PRICEWATERHOUSECOOPERS MANAGEMENT CONSULTANTS SRL
foto
PRICEWATERHOUSECOOPERS AUDIT SRL