loader
Razvan Copoiu este noul director general al Signify Romania si Europa de Sud-Est

Razvan Copoiu este noul director general al Signify Romania si Europa de Sud-Est

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul energetic si industrial, Razvan Copoiu va coordona activitatea comerciala a tarilor pe care le are in subordine

Incepand cu data de 17 august 2020, Razvan Copoiu ocupa pozitia de Director General al Signify Romania si al altor 9 tari din Europa de Sud-Est (Slovenia, Croatia, Serbia, Bulgaria, Republica Moldova, Albania, Muntenegru, Bosnia-Hertegovina si Macedonia de Nord).

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul energetic si industrial, Razvan Copoiu va coordona activitatea comerciala a tarilor pe care le are in subordine, urmarind consolidarea pozitiei de lider a companiei pe zona de iluminat inteligent si IoT.

Razvan Copoiu vine cu o expertiza vasta in managementul vanzarilor B2B de echipamente electrice, in domeniul energiilor regenerabile si al automatizarilor industriale, dar si al solutiilor software, IoT si Cloud based.

,,Inovatia este cea care face un business sa se diferentieze, iar in secolul 21 cred cu tarie ca numai companiile care au aceasta in ADN vor avea succes. Ma bucur ca ma alatur unei companii care reuseste sa faca diferenta in piata cu produse care sunt deopotriva inovative, sustenabile dar si competitive. Voi valorifica intreaga mea expertiza din domeniu pentru a consolida pozitia companiei in domeniul IoT si Industry 4.0, pentru a gasi cele mai eficiente solutii de business in pietele pe care le coordonez’’, a explicat Razvan Copoiu.

Razvan Copoiu a absolvit Universitatea Politehnica din Bucuresti si Ecole Superieure de Electricite SUPELEC din Paris, dar si un Executive MBA in cadrul ASEBUSS Bucuresti. El a lucrat in companii precum ABB, Alstom, Siemens si cel mai recent la Schneider Electric, unde a condus activitatea comerciala a 14 tari din Europa de Sud Est pe zona de Industrie.

Despre Signify

Signify (Euronext: LIGHT) este lider global in domeniul iluminatului pentru piata profesionala si de consum si al iluminatului care utilizeaza Internetul Lucrurilor. Produsele noastre marca Philips, sistemele de iluminat conectat Interact si serviciile de date aduc valoare businessului si transforma vietile oamenilor in case, cladiri de birouri si spatii publice. Cu vanzari de peste 6.2 miliarde de EUR in 2019, avem o echipa de aproximativ 36,000 de angajati in peste 70 de tari si exploatam potentialul extraordinar al luminii pentru a imbunatati vietile oamenilor. Compania noastra a fost desemnata Liderul Industriei in Indicele de Sustenabilitate Dow Jones pentru al treilea an consecutiv. Stiri despre Signify se afla in Newsroom, pe Twitter si pe LinkedIn. Informatiile pentru investitori pot fi gasite pe pagina Investor Relations.

Autori

foto
SIGNIFY ROMANIA SRL