loader
Ramona Livinti este noul Director Executiv Financiar al NN Asigurari de Viata

Ramona Livinti este noul Director Executiv Financiar al NN Asigurari de Viata

NN Asigurari de Viata anunta numirea Ramonei Livinti in rolul de Director Executiv Financiar. Ramona il succeda pe Gerke Witteveen, care a devenit CEO al NN Pensii SAFPAP S.A.

Ramona Livinti are experienta vasta de peste 16 ani in industria financiara, atat in domeniul asigurarilor, cat si in audit si consultanta. De-a lungul carierei, ea a evoluat in roluri de control financiar in societati de asigurari, precum si sectorul bancar, si s-a alaturat NN Asigurari de Viata in 2020 in rolul de Controlling Director.

La NN, Ramona Livinti a contribuit la atingerea principalilor indicatori strategici de performanta si a sprijinit echipa executiva de management in procesele decizionale si in dezvoltarea strategiei pe termen lung. Totodata, a avut un rol activ in transformarea digitala a societatii si in construirea unei echipe puternice, contribuind la dezvoltarea eficienta a afacerii.

Mai departe, voi continua sa promovez schimbarea si transformarea in cadrul organizatiei, sustinand directia generala a NN de a deveni asiguratorul digital al viitorului. Printre prioritati se regasesc gestionarea eficienta a riscurilor si cresterea continua a performantei pentru a oferi clientilor nostri cele mai bune servicii si experiente, a asigura sanatatea afacerii si a ne indeplini obiectivele strategice”, a spus Ramona Livinti.

Ramona Livinti a absolvit Academia de Studii Economice, cu specializare in Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori, a obtinut un master in Tehnici Actuariale in cadrul aceleiasi universitati si este certificata de ACCA.

Despre NN Romania

NN este prima companie internationala de asigurari de viata care a intrat pe piata din Romania, in 1997, iar de 15 ani activeaza si pe segmentul pensiilor private, fiind lider pe pietele de profil. Totodata, NN s-a extins in ultimii ani in Romania si pe segmentele asigurarilor de sanatate si de locuinta. In prezent, NN are 500 de angajati si 1.600 de consultanti financiari si manageri in forta de vanzari si sustine peste 2,3 milioane de clienti de asigurari si pensii, un sfert din populatia activa a Romaniei, sa protejeze tot ceea ce conteaza mai mult pentru ei.

NN Romania este parte din NN Group, companie de servicii financiare cu o istorie de mai bine de 175 de ani la nivel international si o prezenta puternica in 11 tari, avand in total peste 16.000 de angajati si peste 20 milioane de clienti. NN Group este listat la bursa Euronext Amsterdam din 2014 si urmareste sa fie lider de industrie recunoscut pentru experienta clientilor, talente si pentru contributia in societate.

www.nn.ro